Vacature Tekenaar / Engineer Vertaal

Tekenaar / Engineer Vertaal in Waddinxveen

Waddinxveen

Van Der Loo Yacht Interiors, 15 november 2021

Van Der Loo maakt het luxe interieur voor Feadship superjachten. Als Tekenaar / Engineer vertaal jij de ontwerptekeningen van de architect in gedetailleerde productietekeningen, waardoor onze productie afdeling weet hoe ze aan de slag moeten.

Over de functie


Als Tekenaar / Engineer bij Van der Loo Yacht Interiors werk je samen met jouw collega's aan luxe meubels voor onze superjachten. Je vertaalt ontwerptekeningen naar gedetailleerde productietekeningen. Deze tekeningen worden vervolgens gebruikt voor de productie van het luxe interieur van de mooiste superjachten van de wereld. Je maakt deel uit van één of meerdere projectteams die werken aan een bouwnummer (nieuwe boot). Je werkt hierin nauw samen met de Project Engineer en Senior Engineer van het betreffende bouwnummer en hij/zij zal je begeleiden tijdens het tekenproces. Na evaluatie en goedkeuring zullen jouw uitgewerkte productietekeningen in productie worden genomen. Wanneer jij in een later stadium over de productieafdelingen loopt, zie je de meubels daadwerkelijk geproduceerd worden!

Daarnaast is 'Altijd Verbeteren' is een kernwaarde van Van der Loo Yacht Interiors. Iedereen, dus ook jij, geeft daar dagelijks invulling aan in het werk door in alles wat je doet te zoeken naar verbetermogelijkheden. Samen met je team bespreek je je ideeën en hoe je daar uitvoering aan kan geven en middels de Lean-principes geven jullie invulling aan de verbeteragenda op het gebied van Engineering en de daaraan gerelateerde processen. 'Iedere dag een beetje beter' is het doel en wij zoeken mensen die daar blij van worden en Van der Loo aan de top in de branche brengen en te houden.


Kort samengevat ben je dus verantwoordelijk voor:

 • Het vervaardigen van productie- en in voorkomende gevallen assembly tekeningen
 • Het actief meewerken binnen de projectteams
 • Het uitvoeren van tekenopdrachten in afstemming met de Senior Engineer / Project Engineer
 • Het uitvoeren van je werk binnen het daarvoor vastgestelde urenbudget
 • Het actief zoeken naar verbeteringen in het eigen werk, onder andere op basis van feedback vanuit de productie afdelingen én je eigen ideeën en inzichten
 • Het continu verbeteren van het eigen werk, de werkprocessen en de kwaliteit van ons product

Wij vragen

Je bent vakinhoudelijk sterk. Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau en ervaring met het construeren en tekenen van productietekeningen en het opstellen van materiaalstaten, fourniturenlijsten etc. Om dat goed te kunnen doen heb je vakkundig inzicht in engineering en productie processen. Gezien de samenstelling van het team zijn wij op zoek naar iemand die al enige jaren tekenervaring heeft in de luxe (jacht)interieurbouw en/of meubelbranche, dit betreft géén startersfunctie. Kennis van Autocad en/of 3D tekenprogramma's (bij voorkeur Siemens NX) en Microsoft Office is voor het kunnen uitvoeren van deze rol van belang. Voor wat betreft NX kan eventueel een training of inwerkprogramma gevolgd worden. Je werkt zelfstandig en signaleert mogelijke knelpunten binnen het (project)team. Beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Qua persoon streef jij altijd naar een hoge kwaliteit en heb je 'altijd verbeteren' (één van onze kernwaarden) hoog in het vaandel staan.

Wij bieden

Een prima, marktconforme beloning. Daaronder verstaan wij meer dan alleen een goed salaris. Plezier in je werk, de mogelijkheid om je rol zelf mede in te vullen én een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze organisatie en projecten. Bij ons vind je:

 • Een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw
 • Een uitdagende baan met veel kansen tot persoonlijke groei
 • Veel ruimte voor ontwikkeling en opleiding (Feadship Academie)
 • Een salaris wat boven het gemiddelde binnen de CAO ligt
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 43 vrije dagen (vakantie en ADV)
 • Unieke werklocaties
 • Een informele werksfeer
 • Een actieve personeelsvereniging met leuke activiteiten en veel bedrijfsevenementen

Extra informatie

Heb jij interesse in deze rol? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatiebrief. Voor vragen kun je terecht bij: via e-mail naar of via telefoon bij: , .


SolliciterenFunctie:tekenaar / engineer vertaal
Startdatum:23-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Loo Yacht Interiors via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Tekenaar / Engineer Vertaal Van der Loo Yacht Interiors 23-08-2023

Bekijk ook andere vacatures