Vacature Mondhygiënist

Mondhygiënist in Bloemendaal

Ben jij mondhygiënist en op zoek naar een nieuwe uitdaging ? Dat komt goed uit want wij zoeken een nieuwe collega voor onze praktijk All Dente Bloemendaal. Wij zoeken iemand voor de avonden en de zaterdag.

Mondhygiënist

Bloemendaal

Wat ga je doen?

Als mondhygiënist stel je behandelplannen op, voer je fluoridebehandelingen uit, maak je worteloppervlakken schoon en glad en geef je de patiënt uitgebreide voorlichting over mondhygiëne en gebitsverzorging.

Wie ben jij?

 • Jij hebt de opleiding mondzorgkunde afgerond en bent in het bezit van een diploma

 • Jij hebt ervaring als mondhygiënist

 • Jij bent in het bezit van een juiste titerbepaling (hepatitis B) of bent bereid om deze te behalen . Het is daarnaast een pré als jij in het bezit bent van een geldig röntgencertificaat

 • Jij spreekt en schrijft Nederlands op een uitstekend niveau

 • Jij bent representatief, patiëntgericht en communicatief vaardig

Wat bieden wij?

 • Een mooi honorarium (ZZP) of een marktconform salaris , afhankelijk van jouw werkervaring

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en gezellige teamuitjes

 • Ontwikkelmogelijkheden en bijscholing via onze Fresh Academy

 • Een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team .

Over Tandartspraktijk All Dente

Tandartspraktijk All Dente is een moderne en kleinschalige praktijk met 3 behandelkamers. De praktijk streeft naar hoogwaardige tandheelkundige zorg, uitgevoerd door een professioneel en gemotiveerd team met 10 medewerkers. De praktijk ligt midden in het centrum van Bloemendaal aan het kerkplein, gratis parkeren is hier mogelijk maar ook met het OV is de praktijk goed bereikbaar. De praktijk geeft invulling aan een breed scala van tandheelkundige zorg met o.a. algemene tandheelkunde, mondhygiëne en implantologie . Er heerst een open en ontspannen sfeer waarbij samenwerking en aandacht voor elkaar centraal staan.

Onze Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.Functie:mondhygiënist
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fresh Service Center via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Mondhygiënist Fresh Service Center 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures