Vacature Monteur Tuin

Monteur Tuin in Reeuwijk

22-12 vanaf 15:30 t/m 01-01 gesloten

Medewerker Verkoop/Marketing

Het brede assortiment van de winkel is een voordeel voor klanten, maar ook een uitdaging voor de medewerkers. Klanten verwachten dat er altijd iemand is die hen kan adviseren en dat betekent dat het winkelpersoneel van alles iets moet weten: van welke bootlak het best is bij zoutwater en de verschillen tussen beregeningssystemen in de tuin tot hoe een buitenboordmotor werkt. "En dan zijn particulieren, watersporters en hoveniers ook nog hele andere doelgroepen," benadrukt Arthur. "De één komt voor het mooie vanwege zijn hobby, de ander wil vooral dat die dure machines rendabel zijn. Dan zijn andere adviezen nodig.

" Een team met kennis

Het team bestaat nu uit vijf personen, maar Arthur is hard op zoek naar extra leden met een technische inslag. "Ik zoek een handige snuiter die zich wil vastbijten in robotmaaiers. We hebben er nu zo'n 700 rondrijden, die vergen veel onderhoud en installatie. Je moet een draad aanleggen onder de grond, het apparaat instellen in de tuin, beschoeiing aan de waterkant versterken zodat hij niet te water gaat en de klant adviseren over de beste instellingen. En verbouwt iemand zijn tuin? Dan kan het weer opnieuw.

"

Het moet dus een soort monteur met passie voor de tuin zijn of een hovenier met technische aanleg. Interesse? Kom langs, bel of stuur een appje. Tot snel!

Wij zijn op zoek naar misschien wel jou!

Voor werk onderweg zoals robotmaaiers controleren en onderhouden. Ook heb jij contact met de klant en geef jij advies voor verbetering en help je mee door creatief oplossingen te bedenken. Een baan binnen een klein, hecht maar sterk team. Jij krijgt de veranwording voor de buitendienst en word het gezicht van !

Kom langs, maak kennis en zie wat wij jou kunnen bieden! Wat biedt jij ons

Contact


Einsteinstraat 19
2811 EP ReeuwijkFunctie:monteur tuin
Startdatum:25-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Arthur Verwoerd Reeuwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Monteur Tuin Arthur Verwoerd Reeuwijk 25-12-2023

Bekijk ook andere vacatures