Vacature Senior productiemedewerker

Senior productiemedewerker in Alphen aan den Rijn

Als senior productiemedewerker zal je jouw steentje bijdragen aan een zo goed mogelijk verloop van het proces. Je ontvangt een salaris tussen de €14,50 en €15,00 euro bruto per uur exclusief toeslagen.

Wij bieden

 • Een leuke functie binnen een dynamisch bedrijf;
 • Een salaris conform de CAO Bakkersbedrijf;
 • Toeslagen conform bakkers cao; waaronder avond-, nacht- en weekendtoeslagen;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Uitzicht op vast dienstverband.

Als senior productiemedewerker heb je sterk procesmatig en technisch inzicht. Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces van een lijn, van het voorbereiden en bakken tot het nabewerken van zowel klein- als grootbrood. Tevens ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van je eigenwerkomgeving. Deze functie wordt uitgevoerd in een 3-ploegendienst. 

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Hun missie is dagverse broodproducten van hoge kwaliteit, elke dag op tijd bij tevreden klanten leveren. Met een historie die bijna 100 jaar terug gaat is deze industriële bakkerij begonnen als kleine bakkerij. Inmiddels is er flink geïnvesteerd om de concurrentie voor te blijven. Met de drie nieuwe productielijnen zijn zij in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren, wat elke dag vers afgeleverd wordt bij alle afnemers.

Functie-eisen

 • Minimaal 2 jaar ervaring als productiemedewerker;
 • Werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie;
 • Je bent in het bezit van je eigen auto en rijbewijs;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

van nes + plaisier

Vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder functieniveau in heel Nederland. Door onze specialisatie in de food hebben wij hierin een groot netwerk en een breed scala aan vacatures. Door te solliciteren via van nes + plaisier, heb je een voorsprong op de concurrentie. Wij sturen namelijk niet alleen jouw CV, maar vertellen ook wie jij bent en waarom jij geschikt bent voor de vacature. Daarnaast kennen wij onze opdrachtgevers goed en geven jou dus waardevolle informatie over het bedrijf die een directe sollicitant niet heeft. Ook zullen wij altijd kijken of er nog andere vacatures bij jou kunnen passen (ook vacatures die niet online staan). Door één sollicitatie te versturen, solliciteer je dus eigenlijk op veel meer functies. Mits je dit uiteraard zelf wilt.

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Savannah Stippel via sstippel@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 20. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de food sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Productiemedewerker, Productiemedewerkers
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:14 – 15
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. via onbekend of 31620931945. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl/job/senior-productiemedewerker-_6700/application.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Senior productiemedewerker Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures