Vacature Onderwijsassistent

Onderwijsassistent in Gouda

Onderwijsassistent Kindcentrum Goejanverwelle

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, positieve collega. Kom jij ons team versterken?

Op Kindcentrum Goejanverwelle zoeken wij voor het nieuwe schooljaar een o nderwijsassistent voor een werktijdfactor van 0,5 (dagen in overleg af te stemmen)
Wij zijn een open Christelijk kindcentrum en in het nieuwe schooljaar hebben wij 200 kinderen op school verdeeld over 8 groepen.

WIJ BIEDEN: - Een zichtbare PBS (Positive Behaviour Support) omgeving; - Een school waar wij van en met elkaar leren; - Een enthousiast, hardwerkend en collegiaal team dat in ontwikkeling is.

WIJ ZOEKEN EEN COLLEGA DIE: - I emand met een afgeronde opleiding tot onderwijsassistent ; - Wil werken vanuit onze kernwaarden van PBS; - Goed kan samenwerken, flexibel en communicatief sterk is; - Samen met de andere collega's inzet voor de kinderen, de groepen en ons kindcentrum; - Onze Christelijke levensovertuiging respecteert.

INTERESSE?
Neem gerust contact met ons op. Je bent van harte welkom om te komen kijken bij ons. goejanverwelleschool.d4w.nl/ of solliciteer via de knop.

Onderwijsassistent

Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband

wtf 0,5 - 0,6

1-8-2024

Contact

Kindcentrum Goejanverwelle

Chopinstraat 10, 2807 PS GoudaFunctie:onderwijsassistent
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Goejanverwelleschool via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Onderwijsassistent Goejanverwelleschool 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures