Vacature Orderpicker / Orderverwerker

Orderpicker / Orderverwerker in Waddinxveen

Orderpicker / orderverwerker planten

kwekerij Vredebest


Orderpicker / orderverwerker planten

kwekerij Vredebest

Waddinxveen

40-42,5 uur

- ervaring niet vereist

Werkzaamheden:

Jouw taken zullen in hoofdlijnen bestaan uit het volgende: - Bestellingen ophalen, voornamelijk heerlijk in de gezonde buitenlucht. - Bestellingen klaarmaken voor transport, denk aan etiketteren en stickeren. - Meedraaien met alle andere dagelijkse werkzaamheden op de kwekerij.

Wij vragen:

Wat verwachten we van jou: - Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift. - Je bent flexibel, betrouwbaar en secuur werkend. - Je weet van aanpakken en heb een goed verantwoordelijkheidsgevoel. - Je kan goed zelfstandig werken maar ook in teamverband. - Affiniteit met het vak, groen beleving en super gezond in de buitenlucht.

Bijzonderheden:

Lage besmettingskans doordat je heerlijk in de buitenlucht werkt en hierdoor een super goede weerstand opbouwt. We hebben voldoende ruimte om op afstand te pauzeren, dit wordt als heel comfortabel ervaren. Omzien naar elkaar en zorg voor elkaar staan hoogFunctie:orderpicker / orderverwerker
Startdatum:15-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kwekerij Vredebest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Orderpicker / Orderverwerker Kwekerij Vredebest 15-09-2023

Bekijk ook andere vacatures