Vacature Paar

Paar in Boskoop

Bibliotheek Gouda zoekt scholieren die paar uur per week willen werken

23 November 2023, 09:10 uur

De bibliotheek Gouda is regelmatig op zoek naar middelbare scholieren die iedere week een paar uur willen werken. De werkzaamheden bestaan uit terugzetten van ingeleverde boeken in de Chocoladefabriek of in Van Noord en/of zorgen voor de verwerking van reserveringen en transport in het uitleenpunt in Goverwelle. In de Chocoladefabriek werk je meestal van 14 tot 17 uur.

De werkzaamheden in Van Noord en uitleenpunt Goverwelle kosten gemiddeld 1 uur per dag. Je werkt volgens een rooster en hebt in principe vaste werkdagen, maar we vinden het fijn als je flexibel bent en indien nodig kunt inspringen voor een collega. Ben je scholier en 15 jaar of ouder, kun je zelfstandig werken en ben je flexibel inzetbaar, stuur dan een email naar , [email protected] .Functie:paar
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:14 – 17

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Digitaal Dagblad via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Paar Digitaal Dagblad 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures