Vacature Personeelsplanner

Personeelsplanner in Reeuwijk

 • Redactie Waddinxveen
 • 29-02-2024

in Reeuwijk

Vacaturedetails


Contract

Fulltime

Opleidingsniveau

MBO

Salaris


Wij zijn op zoek naar een op onze locatie in ! Wil jij zorgen voor de effectieve inzet van onze mensen voor de operationele afdelingen? Ben je zelfstandig, nauwkeurig en stressbestendig? Solliciteer dan direct.

Eigentijds familiebedrijf

Vergeer is een eigentijds familiebedrijf uit het pittoreske . We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 550 collega's die bij Vergeer werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei.

Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouwd zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.

Wat zijn de taken van een in ?

 • Verantwoordelijk voor het maken van de planning van de personeelsbezetting
 • Samen met productieleiding werkplek/lijn bezetting bepalen
 • Uitzendkrachten aanvraag uitzetten bij uitzendbureaus aan de hand van productie behoefte
 • Onderhouden van dagelijks contact met productieleiding, productieplanning en uitzendbureaus
 • Middellange termijnplanning vertalen naar dag- en weekplanningen
 • Onderhouden, inrichten en continu actualiseren van het planningssysteem

Als is plannen helemaal jouw ding en voel jij je hier verantwoordelijk voor. Ondanks dat je een zelfstandige functie hebt als , is samenwerken belangrijk. Je hebt namelijk contact met de productieleiding, maar ook productiemedewerkers kunnen met vragen over de planning bij jou terecht. Soms moet je onder druk beslissingen nemen, dus hiervoor is stressbestendigheid en nauwkeurigheid niet te missen.

We vinden het natuurlijk ook belangrijk dat je enthousiast bent en graag aan de slag wilt gaan. Je dient minimaal één jaar werkervaring te hebben in het werken met planningssystemen en de Nederlandse en Engelse taal goed te beheersen. De werktijden zijn van 06.30 tot 15.00 uur.

Wat bieden wij jou?

biedt een uitdagende functie in een veranderende omgeving. Je ontvangt marktconforme salariëring en dito arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage, een reiskostenvergoeding en een fietsplan met een hoge werkgeversbijdrage. Met betrokken en ervaren collega's is er voldoende kennis en ruimte aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteer!

Wil jij gewoon je werk doen? Of wil jij alles uit je werk halen wat erin zit? Dan is het tijd om te solliciteren.
En tijd voor Vergeer.
Functie: Startdatum: 31-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2600 - 2900 Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. 31-01-2024


Functie:personeelsplanner
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2900
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergeer Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Personeelsplanner Vergeer Holland 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures