Vacature Partsmedewerker

Partsmedewerker in Waddinxveen

Wat bieden we?

Voor ons uitgebreide onderdelen (parts) magazijn, zijn wij op zoek naar een derde Partsmedewerker om de interne en externe klanten van dienst te zijn. Werken bij Boonstoppel Truckservice is zeer afwisselend. Geen dag is hetzelfde. De wereld van transport is nu eenmaal heel dynamisch en staat nooit stil. En als servicegericht bedrijf staan we 24 uur per dag voor onze klanten klaar. Wij zoeken iemand met affiniteit met de autobranche en met een technische achtergrond, die ook nog eens dol is op cijfers en nummers. Ben je ambitieus, durf jij de handen uit de mouwen te steken, ben je initiatiefrijk, commercieel ingesteld, vind je het leuk om samen met enthousiaste collega's in ons onderdelen magazijn te werken, dan nodigen wij jou uit om langs te komen.

Wanneer kun je binnenkijken?

14 tot en met 17 juni 2022

Extra info voor binnenkijkers

Graag aanmelden bij voor het maken van een afspraakFunctie:partsmedewerker
Startdatum:13-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Autobedrijf Boonstoppel B.V.;Autobedrijf Boonstoppel GlasGarage via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Partsmedewerker Autobedrijf Boonstoppel B.V.;Autobedrijf Boonstoppel GlasGarage 13-09-2023

Bekijk ook andere vacatures