Vacature Projectleider

Projectleider in Bleiswijk

DLVge BV Naar de beginpagina

Wil jij meewerken aan een efficiënte en duurzame voedselproductie wereldwijd?

  • Fulltime
  • 40 uur per week
  • 2000-2200
  • MBO

Breng samen met ons jouw ideeën tot leven

De wereld staat voor grote uitdagingen: de wereldbevolking neemt toe en daarmee ook de behoefte aan voldoende en kwalitatief voedsel, terwijl anderzijds milieuvervuiling en klimaatverandering een toenemende bedreiging vormen. In opdracht van producenten, onderzoekers en investeerders ga jij deze uitdaging aan door efficiënte, duurzame en uitdagende projecten te realiseren in de glastuinbouw.

Wie zijn wij

DLVge is een technisch adviesbureau in de wereld van de innoverende glastuinbouw. Onze klanten bevinden zich over de hele wereld. Dit zijn zowel telers en investeerders als onderzoeksinstellingen en zaadveredeling- en vermeerderingsbedrijven. Zij willen in een complexe en dynamische markt de juiste, optimale maar ook duurzame en toekomstgerichte keuzes kunnen maken voor de productie en ontwikkeling van hun gewassen. DLVge biedt de kennis en begeleiding die ze daarbij nodig hebben op het gebied van ontwerp, bouw, duurzame energie, vergunningen en certificering.

Ons kantoor staat in Bleiswijk, Zuid-Holland. We hebben flexibele kantoortijden en bieden al jaren mogelijkheden tot hybride werken zodat jouw werk altijd passend kan worden ingevuld.

Samen met jou brengen wij ideeën tot bloei!

Wij zoeken

Een enthousiaste teamspeler met kennis (en ervaring) in de wereld van glastuinbouw en projectmanagement. Je kunt goed communiceren in Nederlands en Engels en eventueel ook Duits. Je bent ondernemend, leergierig en flexibel en je staat stevig in je schoenen. Je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken en je hebt een proactieve instelling. Je hebt goede commerciële vaardigheden. Korte reizen naar buitenlandse klanten zijn een onderdeel van je werk. HBO werk-/denkniveau is vereist.

Wat ga je doen

Als projectleider ga je samen met de klant op zoek naar zijn of haar wensen en geef je leiding en op maat gesneden adviezen aan je klant bij de ontwikkeling en realisering van hun investeringsplannen in binnen- en buitenland. Je begeleidt en werkt mee als projectleider aan het bouwproces van ontwerp tot en met de oplevering. Je werkt samen met je collega's in een projectteam met verschillende specialismen.

Wij bieden

Een prettige informele werkomgeving in een enthousiast team, met korte lijnen, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en goede flexibele arbeidsvoorwaarden.

Vragen

Meer informatie over deze vacature kunt u vragen aan: , .

Interesse?

Sollicitaties met motivatie graag digitaal versturen aan .

  • Fulltime
  • 40 uur per week
  • 2000-2200
  • MBO

Over DLVge

Van verwarmen tot koelen en van ontwerp tot oplevering; DLVge uit Bleiswijk is het adviesbureau voor de glastuinbouw.

DLVge

Violierenweg 3

2665 MV BleiswijkFunctie:projectleider
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DLVge via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Projectleider DLVge 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures