Vacature Representatieve Collega

Representatieve Collega in Boskoop

De functie:

Voor versterking op onze snijbloemenafdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, klantvriendelijke en representatieve collega die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken.

Op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor de verkoop van snijbloemen, sfeer en interieur artikelen, het strak houden van de afdeling en het verwerken van binnengekomen artikelen. Daarnaast ondersteun je je collega's in hun dagelijkse werkzaamheden.

Is dit jou profiel?

Je bent geïnteresseerd in snijbloemen/groen en sfeer/interieur en hebt een bloembinders-diploma op minimaal MBO 1 niveau. Je bent enthousiast, gemotiveerd en klantvriendelijk. Daarnaast moet je goed zelfstandig kunnen werken.

Wij bieden:

Zelfstandig en afwisselend werk in een groeiend en bloeiend bedrijf met veel collega's. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn passend bij de functie.

Heb je interesse?

Heb je interesse in deze vacature en kom jij tot bloei in deze functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Neem contact op met en vraag naar de bedrijfsleider, stuur een mail met CV naar of kom langs in het groencentrum.Functie:representatieve collega
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groencentrum Sonneveld via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Representatieve Collega Groencentrum Sonneveld 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures