Vacature Senior Store Manager - Fashion

Senior Store Manager - Fashion in Reeuwijk

In deze prachtige Boutique, met een oppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter, staat de klant centraal. Als Manager aan jou de taak om dit tot in de puntjes te verzorgen.

Als Store Manager ben je commercieel gedreven en een echte People-manager. Jij weet hoe je je team kan coachen, motiveren en trainen. Je komt te werken in een familiebedrijf met een mooie geschiedenis, parels van winkels en waar de lijntjes zeer kort zijn.

Ben jij gewend om een groot team aan te sturen, heb jij een achtergrond in de Retail of Hospitality en heb je affiniteit met fashion? Dan kom ik graag met je in contact om je meer te vertellen!

In de rol van Store Manager draag je de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de boutique. De klanten zijn wel-geïnformeerd en komen vaak doelgericht vanuit de hele regio. Jouw voornaamste taken zullen zijn:

  • Coachen, trainen en aansturen van het team. Persoonlijke aandacht staat hierin centraal;
  • Verzorgen van premium klantenservice en een goede uitstraling van de winkel;
  • Analyseren van KPI's en hier op anticiperen en aansturen;
  • Meehelpen op de winkelvloer; het verwelkomen en adviseren van klanten;
  • Uitbreiden en onderhouden van het klantenbestand.Functie:Senior Store Manager - Fashion, Senior Shopmanager - Fashion
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3700 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via lisanne.36914.572@independentrecruiters.aplitrak.com of 06-43479222. Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Senior Store Manager – Fashion Independent Recruiters 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures