Vacature Service Monteur Technisch Beheer

Service Monteur Technisch Beheer in Alphen aan den Rijn

Service monteur Technisch Beheer VACATURE

Service monteur Technisch Beheer

Wie zijn wij?

Ponsioen Installatie Techniek B.V. bestaat al ruim 180 jaar. We zijn een echt "Alphens" installatiebedrijf waar ongeveer 55 medewerkers werken, met de disciplines Elektrotechniek, Werktuigkundige installaties, Sanitair en Onderhoud Particulieren & Groot Onderhoud. Onze voertaal is Nederlands. We zijn professioneel, informeel, collegiaal en hardwerkend. We maken het verschil door onze betrokkenheid en aandacht. Voor elkaar en voor onze opdrachtgevers, zowel in de utiliteit als in de woningbouw, daar doen we het voor.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je onderhoudt, repareert, kalibreert en verbetert verwarmings-, luchtbehandelings- en (warm) waterinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor het inregelen en in bedrijf stellen daarvan en je maakt de noodzakelijke rapporten. Je controleert de werking en stelt de installaties opnieuw in als dat nodig is. Daarnaast spoor je storingen op en verhelpt ze door de benodigde reparaties uit te voeren. Bij storingen of gebreken bepaal je of repareren mogelijk is. Je adviseert de klant over het eventueel verbeteren van een installatie en in sommige gevallen voer je die verbetering zelf uit. Je draait storingsdiensten.

Wie zoeken wij?

Om goede invulling te kunnen geven aan deze rol beschik je over minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting Servicetechnicus aangevuld met cursussen o.a. Periodiek Onderhoud en STEK zijn een pré. Daarnaast heb je meerjarige ervaring als servicemonteur. Je hebt affiniteit met elektrotechniek. Je bent in staat om de genoemde werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Vanzelfsprekend ben je representatief, je bent immers het visitekaartje van het bedrijf, en beschik je over klantgerichte vaardigheden. Je hebt je VCA diploma behaald.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met een goede pensioenregeling en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek
  • Een fulltime dienstverband
  • Vakantie & ADV om werk & privé in balans te houden. 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden en de kans om je te ontwikkelen
  • Een introductieprogramma op je eerste werkdag
  • Gezellige vrijdagmiddag borrels

Zullen we kennismaken? Dan ontvangen wij graag je CV en korte motivatie. Deze kun je per email sturen naar , t.a.v. Esther Bos (HRM). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer .


Functie:service monteur technisch beheer
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ponsioen Installatie Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Service Monteur Technisch Beheer Ponsioen Installatie Techniek 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures