Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Alphen aan den Rijn

Servicemonteur

Date: 16 Jan 2024

Company: Aebi Schmidt Group

Afdeling: Field Service

De functie

Als Servicemonteur werk je geheel zelfstandig en draag je zorg voor onderhoud aan veeg- en/of strooimachines en het opheffen van storingen, zodat de machines optimaal kunnen draaien en onze klanten tevreden zijn. Je voert deze werkzaamheden uit op alle mechanische, hydraulische en elektronische onderdelen van de machines. Wij werken steeds meer met elektrische machines, waardoor elektrificatie ook een belangrijk onderdeel is van je werk. Jij zorgt ervoor dat de machines veilig worden gesteld. Dit maakt je baan erg afwisselend, de ene dag werk je aan het onderhoud van een elektrische veegmachine en de andere dag ben je onderweg om onderhoud op locatie te plegen of storingen op te lossen. In samenspraak met je planner plan je de dag. Deze planning stel je gedurende de dag bij wanneer er bijvoorbeeld spoedopdrachten binnen komen.

Daarnaast zorg je voor een correcte administratie, waaronder werkbonnen en magazijnvoorraad, van de servicewerkzaamheden en adviseer je je klanten over vervanging van machines. Je vangt verkoopsignalen op van klanten en communiceert deze naar de Service Manager.

Je bent in deze functie ambassadeur van ons bedrijf, omdat je op dagelijkse basis contact hebt met de klanten. Je bent daarom een belangrijke schakel in onze Serviceorganisatie.

Wat vragen wij?

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau door een opleiding werktuigbouwkunde / machinewerk of door werkervaring
  • Je hebt kennis van mechanica, hydraulica en elektronica
  • Je beschikt over certificaten voor VCA, NEN3140 en NEN9140 of bent bereid om deze te behalen
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, rijbewijs C met code 95 is een pre
  • Je kunt zelfstandig werken en bent communicatief vaardig
  • Je bent creatief in de uitvoering van je werk
  • Je bent goed met computers en bent administratief onderlegd

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een wereldwijde organisatie, waarin je samenwerkt binnen een enthousiast team. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met korte communicatielijnen en technisch hoogwaardige producten en diensten. Er wordt veel waarde gehecht aan vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing van onze medewerkers. Kenmerkend voor Aebi Schmidt is de resultaatgerichte no-nonsense cultuur. Wij bieden een mooi pakket met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wil je solliciteren? Dat kan! Neem dan via Whats-App of telefonisch contact met ons op via .Functie:servicemonteur
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aebi Schmidt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Servicemonteur Aebi Schmidt 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures