Vacature Panelenbouwer

Panelenbouwer in Waddinxveen

Heb jij passie voor techniek en vind jij de uitdaging in het opbouwen en bekabelen van een paneelkast? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een techneut die affiniteit heeft met de olie- en gas industrie, petrochemie, procesindustrie en machinebouw, die op zoek is naar een functie als Panelenbouwer. Op een normale werkdag voer jij de volgende werkzaamheden uit: 

  • Je monteert en legt de bekabeling aan van machines;
  • Preventief onderhoud behoort tot je dagelijkse werkzaamheden, zo heb jij de benodigde elektrotechnische kennis om de machines draaiende te houden;
  • Het aansluiten van verdeelkasten en voedingen voor machines;
  • Je geeft advies op maat aan de klant op het gebied van de bediening van machines en het preventieve onderhoud aan de machines.

Uiteraard is geen dag hetzelfde en kunnen je werkzaamheden variëren waardoor je jezelf goed kunt ontwikkelen binnen deze functie. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke gesprekken en begeleiding!Functie:Panelenbouwer, Panelebouwer
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via sam.van.kester@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Panelenbouwer VNOM | We get the job done 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures