Vacature Sporter

Sporter in Waddinxveen

Voor jongens en meiden die gek zijn op voetbal én op Jezus!JeJe houdt van voetbal en je droomt ervan om profvoetballer te zijn. Stel je eens voor, jij bij zo'n grote club...! Dit boek staat vol met voetbalverhalen waar je van zult genieten; grappige, domme, verrassende en soms heftige gebeurtenissen uit het voetbal. De grote sterren komen allemaal aan bod: Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Cruijff, Sneijder, Memphis Depay, en nog veel meer. Maar dit boek gaat niet alleen over voetbal. Het gaat ook over geloven in Jezus. Je zult ontdekken dat er heel veel overeenkomsten zijn tussen achter de bal aan rennen en achter Jezus aan gaan. Bijvoorbeeld:- Wat is mijn talent en hoe zet ik dat in?-- Hoeveel heb ik ervoor over om mijn doel te bereiken?-- Ik doe niet mee aan onrecht en oneerlijkheid- Ben ik een mopperaar of een bemoediger?-- Door te trainen word ik een beter mensOp basis van de leukste voetbalverhalen leer je meer over jezelf en over Jezus. Dit boek maakt je een goede voetballer en een sterke christen. Met medewerking van Bert Konterman, oud-international, kampioen met Feyenoord en de huidige bondscoach van Oranje -18. Hij geeft in dit boek tips en adviezen over voetbaltechniek en mentaliteit.Functie:sporter
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Burger Boek en Kantoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Sporter Burger Boek en Kantoor 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures