Vacature Syteembeheerder/ Microsoft Workplace Specialist (32/40 uur Waddinxveen)

Syteembeheerder/ Microsoft Workplace Specialist (32/40 uur Waddinxveen) in Waddinxveen

Syteembeheerder/ Microsoft Workplace Specialist (32/40 uur Waddinxveen)

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière en wil je werken in een internationale, cultureel diverse en vooruitstrevende organisatie die actief werkt aan duurzame circulaire oplossingen voor haar klanten over de hele wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kiest voor LC Packaging omdat wij heel veel moois te bieden hebben, waaronder:

 • Een uitdagende en gevarieerde functie binnen ons snel groeiende familiebedrijf met kantoren en productiepartners over de hele wereld. Daarnaast:
 •       Een salaris in de range van de 25% best betalende bedrijven (volgens de KornFerry salarisbenchmark-methodologie).
 •       Heerlijke drankjes in onze bar en in onze coffee corners kun je de beste koffie ter wereld drinken!
 •       Een werkplek in ons gloednieuwe hoofdkantoor in Waddinxveen, dat behoort tot de top 1% van de meest duurzame gebouwen (BREEAM Outstanding). Ook zijn onze duurzaamheidsinspanningen door EcoVadis beoordeeld met een Platinum beoordeling (top 1%).
 •       Een snelle, stimulerende en internationale omgeving met familiewaarden en ruimte om eigen projecten te ontwikkelen.
 •       Een goede balans tussen werken op kantoor en thuis.
 •       Een online leerplatform met 100+ trainingen en webinars en de mogelijkheid om externe trainingen, modules of opleidingen te volgen.
 •       Een fietsplan en persoonlijke trainingsfaciliteiten die je helpen fit te blijven (Fit20).
 •       Gezellige vrijdagmiddagborrels.
 •       25 vakantiedagen en de flexibiliteit om er 5 bij te kopen.
 •       Een mooie pensioenregeling en bonusstructuur.

 

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig naar meer…Wie zijn wij?

LC Packaging is een informeel familiebedrijf. Vanuit onze 21 kantoren, productielocaties en magazijnen in 15 landen produceren en leveren wij flexibele transportverpakkingen aan 30.000 klanten wereldwijd. Denk hierbij aan big bags, kartonverpakkingen, jute zakken, netzakken, papieren zakken en geweven zakken. Dit jaar bestaan we 100 jaar, en dat betekent dat we een eeuw aan ervaring in huis hebben. We realiseerden een omzet van 253 miljoen euro in 2022 en we hebben ruim 1776 trotse medewerkers. Met onze veelal op maat gemaakte verpakkingsoplossingen creëren wij significante toegevoegde waarde voor industriële bedrijven ((FMCG/ Pharma/ Food/ Chemie), de bouw en agrarische bedrijven. Richting 2030 hebben wij onszelf ambitieuze doelen gesteld op het gebied van duurzaamheid. We streven ernaar een leider te zijn in duurzame verpakkingen en we werken actief aan duurzame circulaire oplossingen voor onze klanten over de hele wereld.

Met onze fantastische groep collega’s van over de hele wereld produceren en leveren wij niet alleen verpakkingen. Onze mensen zijn gepassioneerd in het nemen van hun verantwoordelijkheid voor echte duurzaamheid in de hele keten van de industrie. We zorgen voor het milieu, voor elkaar en voor de mensen in de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Onze kernwaarden ‘betrokken, betrouwbaar en loyaal’ gelden niet alleen voor onze klanten en productiepartners, maar zeker ook voor onze medewerkers: we gaan voor een lange termijnrelatie. Inspanning wordt beloond en er zijn dus volop kansen om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie.

 

 

Wat ga je doen?

De Microsoft Datacenter en Workplace Specialist geeft richting en vorm aan de ontwikkeling van onze ‘Azure Datacenter’ en ‘Modern Workplace’ diensten, waarmee we de LC Packaging organisatie wereldwijd ondersteunen. Het doel van de functie is het doorlopend verbeteren van de gebruikservaring en veiligheid van onze digitale werkomgeving.

Voor deze functie zoeken wij iemand met:

Een ondernemende en enthousiaste persoonlijkheid met passie en drive! Jij wil verder meebouwen aan het succes van ons dynamische bedrijf. Jij kan je goed identificeren met onze volgende wensen:

      Een teamplayer mentaliteit en HBO denk- en werkniveau.

      Minimaal 5 jaar ervaring in een verantwoordelijke IT beheer functie.

      Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

      Je bent fulltime beschikbaar en bereid om te reizen.

      Je woont in de driehoek Gouda – Den Haag – Rotterdam én in het bezit van eigen vervoer.

Taken en verantwoordelijkheden:

 •       Volg nieuwe technologische trends en help het team bij de ontwikkeling van een betrouwbare en moderne werkomgeving.
 •       Adviseer de interne klant over de juiste oplossing voor zijn situatie, op basis van ervaring en begrip van de zakelijke context
 •       Het managen projecten
 •       Zorg voor het beheer van de Modern Workplace-applicaties en de lifecycle van endpoints en shared hardware.
 •       Dagelijkse ondersteuning van LC Packaging medewerkers in het gebruik van de IT services.
 •       Het bouwen van relaties met externe leveranciers en technologie partners.

Tech Skills:

 •       Gedegen kennis van technologie concepten en best-practices op het gebied van Cloud Datacenters, ‘Security by Design’, Identity management, Endpoints en Modern Workplace.
 •       Microsoft 365, Cisco Meraki, Powershell, Azure DC Services, EMS, IAM, MAM, Intune, Windows 11.
 •       Powerplatform, Dynamics en SAP kennis is een pre.

 

Solliciteren:
Wil jij je talenten verder ontwikkelen? Dan kun je jouw cv mailen naar sjans@lcpackaging.com ter attentie van Sara Jans. We zijn nieuwsgierig naar jouw drive, dus stuur vooral een motivatie mee! Een online assessment maakt deel uit van het recruitmentproces.

Kernwoorden: systeembeheer, werkplekbeheer, ICT, ITFunctie:Systeembeheerder windows
Startdatum:30-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Smart Talent BV via info@smart-talent.nl of 31625008132. Of bezoek hun website https://smart-talent.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Syteembeheerder/ Microsoft Workplace Specialist (32/40 uur Waddinxveen) Smart Talent BV 30-08-2023

Bekijk ook andere vacatures