Vacature Technisch Test Engineer

Technisch Test Engineer in Reeuwijk

5

Technisch Test Engineer

De afwisseling van consultancy met de stabiliteit van een hechte club. Dat is werken als Technisch Test Engineer bij Qquest. Je gaat testautomatisering uitbreiden, onderhouden of opzetten bij onze klanten. Selenium, BDD, SoapUI en andere tools en methodieken gebruik je om het development team te voorzien van heldere feedback over de kwaliteit van hun applicatie. Consultant zijn bij Qquest betekent ook kennis delen met je collega's. Wij geloven in een 'open source mentaliteit' waar iedereen aan kan bijdragen en van kan plukken. Zo groeien we samen. Kortom: Een veelzijdige functie waarin je veel afwisseling hebt en je kunt blijven ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Jouw kennis van diverse testtools, ontwikkelmethoden en programmeren helpt je bij de invulling van de Agile testaanpak en het projectmatig werken. Bij onze klanten zorg je voor de inrichting van testomgevingen, het uitvoeren van tests en het evalueren van testresultaten en bevindingen. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, waar jullie zorgen voor kwaliteit en stabiliteit van de software. Je coördineert en rapporteert over de voortgang van de testprocessen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitbreiden van testautomatisering voor systeem-, functionele- en performancetesten. Een goede, duidelijke overdracht van de geïmplementeerde oplossing aan de klant is voor jou geen probleem.

Nadat je goed bent ingewerkt stellen onze accountmanagers je graag voor bij een van onze opdrachtgevers. Ze doen hierbij hun uiterste best om een opdracht te vinden die écht bij jou past. Het merendeel van onze opdrachtgevers zit in de Randstad. Je vindt het dus niet erg om soms een stukje binnen dit gebied te moeten reizen. Uiteraard is hybride werken vrijwel altijd mogelijk. Tijdens je opdracht blijf je altijd in contact met je 'gilde', waar jij en je collega-testers elkaar scherp en up-to-date houden.

Kennisdeling en saamhorigheid staan bij Qquest hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat jij als expert hier ook je steentje aan wilt bijdragen door bijvoorbeeld een presentatie te geven voor je collega's of een training te geven aan onze Talent Class. Hiernaast zijn er ook altijd leuke en leerzame interne projecten om mee aan de slag te gaan.

Hebben we je interesse gewekt? Klik dan hier om met ons in gesprek te gaan!

Neem dan gemakkelijk contact op met ons via Whatsapp.

Stuur een whatsapp +31 (0) 85 40 11 708

 • Direct contract voor onbepaalde tijd (32 t/m 40 uur)

 • Een salaris van 3200-6000 euro, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid tot bijkopen

 • Een leuke bonusregeling en mobiliteitsregeling

 • Veel mogelijkheid tot verdere ontwikkeling

Wat wij vragen

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-studie

 • Je hebt minimaal 3 jaar aaneengesloten ervaring met technische testautomatisering

 • Kennis van TMap Suite en/of een ISTQB-certificaat is een pre

 • Je hebt ervaring met testen in een Agile Scrum/DevOps/Continuous Integration omgeving

 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschriftFunctie:technische test engineer
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 6000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Qquest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Technisch Test Engineer Qquest 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures