Vacature Teamlead Logistiek

Teamlead Logistiek in Reeuwijk

Teamlead Logistiek

Vacaturedetails

Werkgebied

Zuid-Holland
Bodegraven

Opleidingsniveau

MBO/HBO

Branches

Heb jij ervaring met leidinggeven aan en het coachen van medewerkers in een complexe logistieke omgeving? Krijg je energie van het stellen van prioriteiten? Dan is de functie van Teamlead Logistiek (Distributiecentrum Bodegraven) wellicht iets voor jou!

Eigentijds familiebedrijf

Vergeer is een eigentijds familiebedrijf uit het pittoreske Reeuwijk. We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 550 collega's die bij Vergeer werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei.

Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouwd zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.

Enkele taken en verantwoordelijkheden van de Teamlead Logistiek

  • Leiding geven aan, sturen en motiveren van de logistieke teams in het distributiecentrum en expeditie van de nieuwe locatie
  • Verantwoordelijk voor een juiste fysieke en administratieve behandeling van de logistieke werkzaamheden
  • Vanuit overzicht in en op het proces ingrijpen en bijsturen bij afwijkingen die het proces in negatieve zin beïnvloeden
  • In overleg met de Teamlead Logistieke Administratie het stellen van de juiste prioriteiten teneinde het proces efficiënt te laten verlopen en een optimale klantbelevering te realiseren
  • Verantwoordelijk voor de inzet van mens, materieel en middelen met de daarbij behorende correcte personeelsadministratie

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgeronde MBO 4 opleiding, bij voorkeur in de richting van Logistiek en minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende functie in een logistieke omgeving. Een goede beheersing van de Nederlandse- Engelse taal is van belang voor een goede uitvoering van deze functie. Het betreft een functie in dagdienst.

Wat bieden wij jou?

Vergeer biedt een verantwoordelijke functie met veel uitdagingen en mogelijkheden. Je ontvangt marktconforme salariëring en dito arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteer!

Wil jij gewoon je werk doen? Of wil jij alles uit je werk halen wat erin zit? Dan is het tijd om te solliciteren.
En tijd voor Vergeer.

Functie:teamleader logistiek
Startdatum:18-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Teamlead Logistiek Vergeer 18-12-2023

Bekijk ook andere vacatures