Vacature Teamleider

Teamleider in Alphen aan den Rijn

Functieomschrijving

Logistiek teamleider bij PostNL in Alphen aan den Rijn, dat wordt jouw nieuwe baan! Waarom dan? Een team van logistieke medewerkers aansturen en enthousiasmeren. Dat is iets waar jij blij van wordt. Je kunt een salaris tot € 3560 per maand verdienen. Daarbovenop krijg je nog avondtoeslagen! Lees snel verder voor meer informatie over deze baan.

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen € 2500 - € 3560 (o.b.v. ervaring)
 • Avondtoeslagen tot wel 30%!
 • Reiskostenvergoeding
 • Contract van 7 maanden (incl. een maand proeftijd)
 • Daarna kans op een vaste aanstelling!
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
Wie ben jij

Als logistiek teamleider bij PostNL in Alphen aan den Rijn heb je al een aantal jaren leidinggevende ervaring. Is dit in de logistiek of productie? Helemaal top! Daarnaast heb jij:

 • een fulltime beschikbaarheid
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • ervaring met het werken met Word/Excel, en goede computervaardigheden
Wat ga je doen

In april opent er een nieuw depot van PostNL in Alphen aan den Rijn. Daar kan jij onderdeel van uit maken! Je ziet het proces dus vanaf het begin opgebouwd worden. Hoe vet is dat!? Als leidinggevende bij PostNL ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van jouw team! Jij zorgt ervoor dat iedereen de 8+ voor werkplezier ervaart. Want zeg nou zelf, enthousiaste medewerkers leveren het beste werk toch? Bij PostNL in Alphen aan den Rijn verzorgen wij het sorteerproces. Dit gebeurt altijd in de avonden. De magazijnmedewerkers houden zich bezig met het sorteren van pakketten. Als logistiek teamleider zorg jij ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt. Je stuurt aan op de KPI’s en targets. Zijn er problemen op de vloer? Dan weet jij als geen ander wat je moet doen om dit op te lossen. Ook ben je als teamleider verantwoordelijk voor de rondleidingen voor nieuwe medewerkers. Zo zie je precies wie jouw mogelijke nieuwe collega’s gaan worden! Aan het einde van de dag rapporteer je aan de manager sorteerproces.

 • Werktijden tussen 18.00 uur en 01.30 uur.
 • Werkdagen tussen maandag en vrijdag. Soms in het weekend.
Waar ga je werken

Als logistiek teamleider ga je aan de slag binnen Tempo-Team Performance Management #TTPM. Wij nemen operationele processen van de klant over in de logistieke/productie sector. Dagelijks zijn ruim 120 leidinggevenden en ruim 1900 medewerkers in de weer bij verschillende klanten door het hele land. In Alphen aan den Rijn kom je terecht in een van de nieuwste depots van Nederland. Deze zal vanaf april zijn deuren openen. Zo ben jij er al vanaf het begin bij!

Sollicitatie

Dus? Klaar om te solliciteren voor deze baan als logistiek teamleider? Top! Toch nog wat vragen? Je kunt mij bellen of mailen. Hopelijk spreken wij elkaar snel!

* Het maken van een online assessment op mbo-niveau maakt deel uit van deze sollicitatieprocedure.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:teamleider instelling maatschappelijk werk
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3560 – 3560
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via lgk@tempo-team.nl of 073-6489514. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Teamleider Tempo-Team 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures