Vacature Order Planner

Order Planner in Reeuwijk

Order Planner

Reeuwijk

40 uur

MBO/HBO

Createurs en distributeurs van succesvolle decoratieve collecties voor huis & tuin

Wil jij ook werken voor één van de grootste importeurs van decoratieve artikelen?

Met een enthousiast team van 260 professionals ontwerpen, collectioneren en verkopen wij onze producten wereldwijd. Ons moderne hoofdkantoor en showroom is gevestigd in Reeuwijk.

Werken bij Edelman biedt je de kans om in een internationale, inspirerende organisatie te stappen met volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Onze missie is "De wereld mooier maken in en om het huis in alle seizoenen" Dit alles doen we met veel plezier. Interesse? Bekijk deze links voor een impressie van ons bedrijf; https://youtu.be/zda0RYYNDJ4 en https://youtu.be/TWUmyJv-2f4

Herken jij jezelf in onze missie en onderstaande vacature, dan willen we je graag ontmoeten!

Voor onze afdeling Orderplanning zijn we op zoek naar een Order Planner

Als Order Planner ben je verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijke planning voor de uitlevering van onze verkooporders. Deze planning is de basis voor onze logistieke operatie en zorgt voor een zo efficiënt mogelijke levering aan onze klant. Je bent onderdeel van de Supply Chain Organisatie bij Edelman en rapporteert in deze functie aan de Sales Support Manager.

Wat ga je doen?

 • Je bent gek op het oplossen van moeilijke puzzels en bent hierdoor graag bezig om alle randvoorwaarden van de verschillende klanten/orders mee te nemen bij het maken van de meest optimale uitleverplanning. Wanneer komen de voorraden binnen en welke moeten als eerste worden gelost? Wanneer willen de klanten geleverd krijgen en welke klant heeft als eerste recht op de voorraad? Welke capaciteit is beschikbaar in het magazijn en hoe kunnen we orders voorbewerken? Moeten er nog extra werkzaamheden worden uitgevoerd of zijn er speciale wensen/eisen? Hoe kunnen we de vrachtkosten optimaliseren? Etc.
 • Na deze planning mogen de orders op het juiste moment worden doorgezet naar de magazijnen en zorg jij voor een goede communicatie tussen logistiek, transport en sales support d.m.v. overleg en correcte data in het systeem.
 • Om te zien of we alles onder controle hebben maken we diverse rapportages en zijn we constant op zoek naar verbeteringen die ons werk makkelijker maken.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een bij voorkeur afgeronde mbo+/hbo niveau
 • Bij voorkeur enige jaren aantoonbare relevante werkervaring, maar een starter leiden wij ook graag op!
 • Affiniteit met planning en handelslogistiek is een pre
 • Je bent klantgericht, zelfstandig, flexibel, pro-actief, analytisch, probleemoplossend, resultaatgericht en werkt graag in teamverband.
 • Je hebt ervaring met ERP systemen, waarbij kennis van Microsoft Dynamics AX zeker een grote voorkeur heeft!
 • Je hebt een uitstekende beheersing van Microsoft Office (Excel, Word, Outlook etc.)
 • Je communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als in de Engelse taal in woord en geschrift zijn goed
 • Je bent 40 uur beschikbaar

Ons aanbod:

Werken bij Edelman betekent o.a. :

 • Werken bij één van de snelst groeiende lifestyle bedrijven
 • Gratis sporten na werktijd
 • Internationaal bedrijf met een goede werksfeer waar hard werken en fun samen gaan
 • 27/28/29 vakantiedagen per jaar
 • Leuke bedrijfsfeesten en personeelsactiviteiten
 • Premievrij pensioen
 • Korting op de aanschaf van onze producten
 • Een leuke baan waarbij je met prachtige producten werkt!

Het productassortiment van Edelman wordt gekenmerkt door hoogwaardige producten van keramiek, glas en metaal. Edelman heeft een groot assortiment kerstartikelen, zoals kerstbomen van Triumph Tree & Black Box Trees, verlichting van Luca Lighting, ornamenten van House of Seasons en de miniatuurwereld van Luville Collectables. Daarnaast biedt Edelman een uitgebreid assortiment woonaccessoires en kunstbloemen, planten en bomen van Mica Decorations. In The Mood Collection biedt een uitgebreide collectie woontextiel waaronder kussens, tuinkussens en tafellinnen. Alles is verkrijgbaar in levendige kleuren en texturen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar de afdeling HR: . Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met ().Functie:orderplanner
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Edelman via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Order Planner Edelman 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures