Vacature Tele-recruiter

Tele-recruiter in Bleiswijk


Wordt jouw sollicitatiebrief ook steeds afgewezen? Of ben je het solliciteren zonder resultaat gewoon helemaal zat?

Gericht voor jou aan de slag gaan! We helpen je op een simpele en effectieve manier bij het tot stand brengen van een sollicitatiegesprek. Bij ons krijg je de kans om daadwerkelijk op sollicitatiegesprek te gaan, te laten zien wie je bent en wat je waard bent!

HOE WERKT HET?


Je logt in, activeert je account en je laadt je cv en gegevens. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen voor een telefonisch intake gesprek. Daarna gaat een specialistisch team voor jou aan de slag.

WAAROM CONTACTKAART

We begeleiden, adviseren en brengen een sollicitatiegesprek voor je tot stand. Onze mensen zijn hiervoor speciaal opgeleid en zijn in het bezit van jarenlange ervaring in ondersteuning en begeleiding. Dit maakt ons bedrijf uniek! Daarnaast bezit ons team een groot business netwerk, waardoor we sneller successen kunnen behalen dan een individu dit zelf zou kunnen.

Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring zijn wij in staat een bedrijf sneller enthousiast en geïnteresseerd te krijgen. Je maakt dus veel meer kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. Hierdoor heb je als sollicitant een streepje voor op de vele andere sollicitanten die via de reguliere weg solliciteren.

Na een (succesvol) sollicitatiegesprek is het verder aan jou om te beslissen wat je doet. Wij zijn namelijk geen arbeidsbemiddelings- of uitzendbureau en bieden dus geen arbeidscontracten aan. Deze zaken dien je zelf te regelen met je toekomstige werkgever.

Team ContactKaart

Contact

TEL:

EMAIL:

CONTACT KAART CADEAU GEVEN?

BEL:

Team contactkaart is op zoek naar nieuwe collega's, voor onze vestiging te breda:

Heb je ervaring en/of ben je werkzaam bij een klantenservice of in een call/contactcenter. Ben je in staat mensen servicegericht en correct te woord te staan, heb je de gave om tijdens een gesprek goed te luisteren, overtuigend te communiceren en heb je van nature een dienstverlenende instelling? Dan hebben wij de volgende uitdagende functie beschikbaar: tele-recruiter bij contactkaart

Mocht je geen ervaring hebben in de dienstverlening, maar wel met telefonische contact en/of klantenservice, geen probleem als je maar voldoende passie en talent bezit om professioneel en klantgericht telefoongesprekken te voeren!Functie:tele recruiter
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Chekd via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Tele-recruiter Chekd 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures