Vacature unknown

unknown in Waddinxveen

Prijs: € 18,95

(Geen beoordelingen)

Schrijf een beoordeling

Delen:

Productspecificaties

EAN : 9789464815627 Auteur(s) : Taal : Nederlands Onderwerp : Kinderboeken Uitgever : Hugola Verschenen : December 2023 Druk : 1 Uitvoering : Paperback Conditie : Nieuw

Beschrijving

Dit bijzondere invulboek is speciaal ontworpen om kinderen te helpen hun emoties te begrijpen, te uiten en te verwerken tijdens moeilijke tijden van rouw en verlies. Met zorgvuldig samengestelde pagina's biedt dit boek een veilige en ondersteunende ruimte waar kinderen hun gedachten en gevoelens kunnen vastleggen.Door middel van creatieve activiteiten, schrijfoefeningen en ruimte voor reflectie, moedigt dit invulboek kinderen aan om hun eigen unieke reis door rouw en verlies te verkennen. Het biedt een manier om belangrijke herinneringen te bewaren, hoopvolle gedachten te koesteren en de kracht van veerkracht te ontdekken.

  • Openingstijden
  • ·
  • di-vr 09:00 - 18:00 uur
  • ·
  • za 09:00 - 17:00 uur

Burger boek en kantoor

Dorpstraat 39
2742 AP WaddinxveenFunctie:unknown
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Burger Boek en Kantoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. unknown Burger Boek en Kantoor 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures