Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Reeuwijk

Vrijwilliger Worden

Word jij vrijwilliger bij CVC?
Voordat u of uw kind op zaterdag kan voetballen, hebben al veel mensen hun handen uit de mouwen gestoken!
In verschillende commissies (die zorg dragen voor de kleding, activiteiten en sponsoren) wordt regelmatig hard gewerkt. Maar natuurlijk ook op de wedstrijddagen!
Momenteel zijn we nog op zoek naar mensen die kunnen helpen bij de velddienst. Deze gezellige groep mensen zorgt er elke zaterdag voor dat de goals op de juiste plekken staan en de vlaggen hoog in de mast hangen. En niet onbelangrijk: dat de bezoekende teams ontvangen worden. Is dit iets waar jij ons mee kan helpen?! Neem dan contact op met , of klik op onderstaande knop.
Daarnaast worden er door de activiteitencommissie allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld het oliebollentoernooi, paasontbijt en de familiedag. Lijkt het jou leuk om hierbij op de dag zelf te helpen? Meld je aan en wij zetten op onze lijst van vrijwilligers en nemen contact met je op zodra we een activiteit hebben waarbij je kan helpen. Aanmelden kan viaFunctie:vrijwilliger
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Christelijke Voetbalclub Reeuwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Vrijwilliger Christelijke Voetbalclub Reeuwijk 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures