Vacature Vastgoedbeheerder

Vastgoedbeheerder in Waddinxveen

Vastgoedbeheerder

Je kunt nog solliciteren t/m 25-02-2024

Vastgoedbeheerder

Vastgoedbeheerder / mbo -hbo / 32-36 uur /schaal 9 (€ 3.317 - 4.752 )

Ben jij een kei op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed? En heb jij ideeën hoe we ons maatschappelijk vastgoed nog meer kunnen laten bijdrage aan de dienstverlening van onze gemeente? Dan is dit jouw nieuwe baan in Waddinxveen!

Vastgoedbeheerder

(32 - 36 uur)

Wat ga je doen?

Gemeente Waddinxveen groeit. Dat betekent dat ook het aantal panden dat in gebruik is als maatschappelijk vastgoed toeneemt. Bovendien is er sprake van meer gebouwen die diverse functies hebben. Deze gebouwen worden beheerd en onderhouden door het team Vastgoed, waar jij onderdeel van wordt.

Als vastgoedbeheerder geef je advies over technische, beheer- en gebruik aspecten. Je begeleidt het proces van opdracht verlenen en bewaakt en beheert de contracten en de financiën. Ook werk je mee aan het evalueren, actualiseren en uitvoeren van het beheerplan voor onderhoud en exploitatie.

Duurzaamheid en biodiversiteit worden steeds belangrijker bij vastgoed. Het is één van je belangrijkste uitdagingen om daar op een goede manier invulling aan te geven bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

 • Je maakt een (meerjaren)onderhoudsplanning van de vastgoedportefeuille. Na vaststelling hiervan bewaak je deze en het daaruit voortvloeiende beheerplan.
 • Je houdt toezicht op het gebruik, orde en veiligheid van de gebouwen en de bijbehorende inventaris.
 • Je vraagt offertes aan, beoordeelt deze en voert de onderhandelingen over de inhoud en prijs; Waar nodig bereid je, samen met de , aanbestedingen voor.
 • Je treedt op als opdrachtgever en controleert en begeleidt geleverde diensten door opdrachtnemers.
 • Je controleert, administreert en bewaakt je financiële budget.

Met wie ga je werken?

Je gaat aan de slag in het Team Vastgoed; een ambitieus team dat volop in ontwikkeling is.

Het team vastgoed bestaat uit een senior vastgoedadviseur, een vastgoedbeheerder en een vastgoedmedewerker. Wij regelen alles op het gebied van maatschappelijk vastgoed. De sfeer is informeel, onze instelling hands on en we vinden kwaliteit leveren belangrijk.

Wie ben je?

 • Je bent een zelfstandige, resultaatgerichte en oplossingsgerichte collega. Het feit dat diverse projecten nog in ontwikkeling zijn en niet vaststaan vind je juist een uitdaging.
 • Je zoekt actief contact met je klanten.
 • Je kunt snel (en soms met onvolledige informatie) beslissingen nemen. Daarbij weet je de grenzen van rechtmatigheid in het oog te houden en waar nodig overleg je met de senior-adviseur vastgoed.
 • Het onderhouden van een goede relatie met externe contacten gaat je gemakkelijk af. Wanneer er tegenstrijdige belangen zijn weet je daar op een goede manier op in te spelen.
 • Je bent communicatief vaardig en geduldig in de omgang met anderen.
 • Je raakt niet van de wijs als verschillende projecten door elkaar heen lopen; je weet hierin structuur aan te brengen.
 • Je bent creatief als het gaat om oplossingen bedenken voor knelpunten.

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau, bij voorkeur op het gebied van bouwkunde of werktuigbouwkunde. Of bereidheid aanvullende scholing te volgen.
 • Enige werkervaring in een vergelijkbare rol is een pre.

Er is bij ons veel ruimte voor jouw ideeën en initiatief. Zolang het bijdraagt aan het doel (zorgen dat het maatschappelijk vastgoed op een efficiënte en dienstverlenende manier beheerd en onderhouden wordt) krijg je van ons alle vrijheid om aan de slag te gaan.

Met jouw functie lever je een waardevolle bijdrage aan onze gemeente. Daar zetten wij graag uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover. Wat je in elk geval van ons krijgt:

 • Een salaris van maximaal 4.752,00 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 9). Een aanloopschaal kan van toepassing zijn.
 • Een ABP-keuzepensioen (waar wij een deel van betalen).
 • Een arbeidscontract voor 12 maanden, die we bij tevredenheid over en weer graag omzetten in een vast contract.
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto maandsalaris, dat je naar eigen inzicht kunt besteden, bijvoorbeeld aan extra salaris, vakantiedagen of opleidingen.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals betaald ouderschapsverlof en een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Plaats- en tijdonafhankelijk werken. Daarvoor bieden wij thuiswerkvoorzieningen, een telefoon in bruikleen en een reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Goede mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ruime opleidingsbudgetten.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de procedure? , Maatschappelijk Vastgoed, beantwoordt ze graag. Je kunt hem bereiken op of via .

Of kijk eens op onze website wat collega's vertellen over het werken bij gemeente Waddinxveen.

Reageren en solliciteren

Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan voor 26 februari .Functie:vastgoedbeheerder
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3317 – 4752
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Waddinxveen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Vastgoedbeheerder Gemeente Waddinxveen 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures