Vacature Verkoper

Verkoper in Waddinxveen

In de afgelopen jaren hebben we in een stroomversnelling van innovaties gezeten. Als duurzame installateur hebben we al sinds het begin van de jaren 2000 onze focus op duurzame technieken, en dat is al die jaren onveranderd gebleven. En ruim 85 jaar later zijn wij als duurzame installateur niet meer weg te denken, met talloze nieuwe innovaties in het verschiet staan we aan de vooravond van een kantelpunt in de geschiedenis. En daar hebben wij jou bij nodig!

Wij zijn een echt familiebedrijf, als medewerker van Neeleman word je onderdeel van de familie en daar zijn wij trots op! Al ruim 85 jaar zijn wij actief en met de overgang van vader op zoon is Neeleman installateurs al drie generaties lang een echt familiebedrijf. Het kenmerk van het familiebedrijf is de omgang met elkaar, de korte lijnen met de directie en het ontbreken van een zichtbare hiërarchie. Ook het omzien naar de medewerkers staat centraal in onze organisatie.

Grote ambities

Omdat we grote ambitites hebben voor de toekomst zetten we alle zeilen bij om daar te komen, jij als verkoper in de binnendienst kunnen we daardoor voor geen goud missen. Het adviseren van onze klanten, het maken van berekeningen en energierapporten voor warmtepompsystemen tot aan het maken van offertes op maat behoort tot jouw werk. Daarbij is het ook belangrijk dat je van alle ontwikkelingen in de markt op de hoogte bent, van trainingen tot dagjes met het kantoor naar de beurs zijn allemaal voorbeelden van momenten waarop je jezelf bij Neeleman Installateurs kan ontwikkelen naar een betere versie van jezelf.

Wij specialiseren ons vooral op de duurzame technieken, en leren het ook graag aan jou! Van sommige vaardigheden is het wel nodig dat je deze beheerst:

  • Je bent bekend met Syntess en weet hiermee te werken
  • Je bent in het bezit van een diploma op HBO niveau - richting commercie heeft voorkeur
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, in woord en geschrift
  • Je bent in staat commercieel en adviserend te zijn in woord en geschrift
  • Je bent bekend met de installatietechniek en beschikt over de nodige kennis en kunde van het vakgebied

Help de wereld aan een duurzamer bestaan!

Bij Neeleman hebben we onze doelen gesteld in de toekomst, en daar werken we samen naartoe. Zo zijn we al meer dan 45 jaar gefocust op duurzame installaties en werken we nog met alle plezier aan de duurzame installaties van morgen!

Eén grote familie

Als medewerker van Neeleman word je onderdeel van de familie en daar zijn wij trots op! Al ruim 85 jaar zijn wij actief en met de overgang van vader op zoon is Neeleman installateurs al drie generaties lang een echt familiebedrijf.

Het kenmerk van het familiebedrijf is de omgang met elkaar, de korte lijnen met de directie en het ontbreken van een zichtbare hiërarchie. Ook het omzien naar de medewerkers staat centraal in onze organisatie.

De toekomst

Doorgroeien? Jazeker

Stilstaan, daar doen we bij Neeleman niet aan! Wij ontwikkelen samen iedere dag en doen dat ook graag aan jou, zo word je de beste versie van jezelf bij Neeleman .

De werkzaamheden

Je bent als verkoper onze onmisbare schakel tussen het contact met de klanten en de monteurs. Het verkoopproces bij Neeleman Installateurs loopt in de meeste gevallen hetzelfde, het wordt verwacht dat je als verkoper hier adequaat op weet te reageren. In het begin zal een klant contact opnemen en daarvoor moet je in staat zijn per e-mail of telefoon de klant te adviseren, dit wordt vaak gevolgd door bepaalde berekeningen of energierapporten die opgesteld worden.

Na het versturen van de offerte is het belangrijk dat je ook wat nazorg biedt, zoals de klant terugbellen of e-mailen en de aanbieding die je gemaakt hebt even met hun doornemen en toelichten. We verwachten dat je dit zelfstandig kunt en dat je bepaalde vraagstukken krijgt en daarmee goed weet om te gaan.Functie:verkoper
Startdatum:27-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Neeleman installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Verkoper Neeleman installatietechniek 27-09-2023

Bekijk ook andere vacatures