Vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek

Werkvoorbereider Elektrotechniek in Alphen aan den Rijn

Energie Techniek B.V.

Werkvoorbereider Elektrotechniek

32 - 40 uur per week | Alphen aan de Rijn | MBO

Ben jij onze toekomstige Werkvoorbereider? Op zoek naar een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid? Wil jij samenwerken met een slim, ervaren en enthousiast team van collega's? Is elektra, plannen en inkopen jouw speelveld? Heb je al (flink) wat ervaring als werkvoorbereider maar nog steeds een open blik en veel interesse in de techniek achter de techniek? Lees dan snel deze vacature van werkvoorbereider!

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

Jouw opdracht is geslaagd als jouw team op een fijne, veilige en efficiënte manier heeft kunnen samenwerken, de klant tevreden is en het project naar wens is afgerond.

Wat je gaat doen

Samen met het projectteam van Energie Techniek starten jullie met het opzetten van een gezamenlijke planning. Vanuit deze planning bereid je deze voor ten behoeve van de collega's op de projecten. Tevens verzorg je de inkoop van de materialen op basis van vooraf gestelde criteria. Je hebt kennis van elektrotechnische installaties en verschillende leveranciers op de markt om een gedegen keuze te maken tussen materialen, systemen in relatie tot kwaliteit en prijs.

Je werkt zelfstandig onder leiding van de projectleider, waarbij je het mandaat krijgt zelf belangrijke beslissingen te nemen op zowel financieel als projectmatig gebied. Je hebt daarom oog voor detail en bent zelf controlerend.

Vanuit de projectplanning calculeer je tijdens het project en in nauwe samenwerking met het team op locatie, de meer en minderwerken.

Wat je moet kunnen

Voor de functie van Werkvoorbereider Elektrotechniek zoeken wij een collega die enthousiast wordt van projectmanagement en gemakkelijk communiceert met zijn team. Wij vinden het immers belangrijk dat je in contact staat met elkaar. Daarin is communicatie ''key''.

Ook zien we je graag zelf initiatieven nemen in je functie. Als jij een onderdeel ziet in je werk dat je graag wilt verbeteren dan pak je dat aan, want je bent niet bang om fouten te maken. Wij vinden het namelijk niet erg als er fouten gemaakt worden.

Verder helpt het je als:

 • Je een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 of 4, in de richting van elektrotechniek.
 • Je leergierig bent. Wat je niet weet, leren we je graag.
 • Je een aantal jaar ervaring hebt als werkvoorbereider, maar dit is geen harde eis.
 • Je klantgericht bent en een echte teamplayer.

In deze functie krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Je krijgt namelijk begeleiding als het nodig is maar als je dat wilt ook veel vrijheden. Bovendien is er genoeg ruimte binnen de organisatie tot het volgen van (management) trainingen en of opleidingen. In samenwerking met je leidinggevende maak je je eigen ontwikkelplan.

Wat wij je bieden

Als Energie techniek organisatie hebben wij het beste met onze mensen voor en daar hoort ook een goed en volledig salaris pakket bij.

Wat je in ieder geval van ons kunt verwachten:

 • Een jaar contract met de intentie deze te verlengen naar onbepaalde tijd.
 • Een salaris van minimaal 3000 en maximaal 4500 euro per maand. Afhankelijk van je kennis en werkervaring.
 • Je krijgt jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per vakantie jaar.
 • Voor deze functie krijg je de beschikking over een laptop en telefoon.
 • De startdatum is in overleg.
 • Je komt te werken in slim en enthousiast team in een fijne werkomgeving.

Een mail sturen met je sollicitatie, voorzien van CV naar kan natuurlijk ook.

Energie Techniek B.V.

Vorkweg 3
2408 ZD Alphen aan den RijnFunctie:werkvoorbereider elektrotechniek
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Energie Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Werkvoorbereider Elektrotechniek Energie Techniek 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures