Vacature Accountmanager/Leerambassadeur

Accountmanager/Leerambassadeur in Waddinxveen

Ervaren netwerker met een aanstekelijk enthousiasme waarmee je mensen inspireert tot samenwerken en het bereiken van doelen.

Savantis zoekt een ervaren adviseur die mkb-bedrijven en hun medewerkers helpt te ontwikkelen en voorbereid te zijn op de toekomst. Dit doe je voor de deelsectoren Stukadoren, Vloerenleggen, Natuursteen en Plafond- en wandmontage

Wij zoeken iemand die, op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven, een inspirerende bijdrage levert aan de ontwikkeling van vakmanschap én de inzetbaarheid van personeel. Een enthousiaste netwerker die de taal van de sector spreekt. Een ambassadeur met overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

Wat ga je doen?

In de functie van accountmanager/leerambassadeur werk je binnen een slagvaardig team aan bestuurlijke ondersteuning, duurzame inzetbaarheid, en ontwikkeling van vakmanschap. Daarnaast draag jij bij aan brancheprojecten.

Je wordt ons aanspreekpunt voor onze relaties bij (v)mbo-scholen en bedrijven in de sector Afbouw op het gebied van opleidingen, trainingen en inzetbaarheid. Vanuit je kennis en ervaring vervul je de ene keer een inhoudelijk adviserende rol, terwijl je op andere momenten projecten leidt of uitvoerend bezig bent.

Wat drijft onze organisatie?

Savantis ondersteunt de ontwikkeling en groei van mensen en bedrijven met producten en diensten op het gebied van educatie, duurzame inzetbaarheid, loopbaanadvies, trainingen, opleidingen en advies. Want ieder mens verdient het om met plezier te leren en te werken. En elk bedrijf verdient vakbekwaam personeel dat het beste uit zichzelf haalt. Wat je rol ook is, bij Savantis draag je bij aan de ontwikkeling van anderen én blijf je jezelf ontwikkelen, elk dag opnieuw.

Meer weten: www.werkenbijsavantis.nl en www.savantis.nl

Wat is je uitvalsbasis?

Als accountmanager/leerambassadeur werk je primair binnen het team vanuit het hoofdkantoor in Waddinxveen. Regelmatig zul je onderweg zijn in verband met externe vergaderingen, projecten en bedrijfscontacten.

Wat biedt Savantis?

 • Een afwisselend takenpakket met veel ruimte voor eigen initiatief en eigen inbreng.
 • In eerste instantie een aanstelling voor een jaar, bij bewezen toegevoegde waarde is verlenging mogelijk.
 • Goede arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto, telefoon en laptop van de zaak zijn voor deze functie vanzelfsprekend.

Welke eisen zijn er aan de functie?

 • Afgeronde HBO-/WO-opleiding, bijvoorbeeld HRM, Organisatiepsychologie of Commerciële economie.
 • Ruime werkervaring, affiniteit met de sector Bouwnijverheid strekt tot aanbeveling.
 • Affiniteit met ondernemers en werknemers in het midden- en kleinbedrijf en het vermogen zich in hun belevingswereld te kunnen verplaatsen
 • Sociaal en communicatief vaardig
 • Tactvol met gevoel voor bestuurlijke en paritaire verhoudingen
 • Goede schriftelijke vaardigheden, in staat om voorstellen en notities te schrijven. Daarnaast ben je di gitaal vaardig.
 • Je weet het overzicht te houden en te prioriteren. Je bent een echte doorzetter.

Mail je motivatie en een overzicht van je ervaring naar .


Vragen?

Bel of neem contact
met ons op viaFunctie:accountmanager
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Savantis Vakcentrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Accountmanager/Leerambassadeur Stichting Savantis Vakcentrum 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures