Vacature Klantadviseur WFT

Klantadviseur WFT in Alphen aan den Rijn

Werken bij M+

Wil jij ook werken met de leukste collega's, voor de mooiste klanten, aan heel veel verschillende projecten? Kijk rond en bepaal of jij bij M+ past.

Wie we zijn

M+ is continu in ontwikkeling. Ontwikkeling staat bij ons centraal en wij ontwikkelen ons zelf nog iedere dag. Er zijn zoveel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit bedenken en realiseren. Een goede werksfeer in een uniek pand vol met mooie kunst!

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen, slimme technologieën en naar collega's die nèt even een stapje verder willen gaan. Ben jij die topper die wij zoeken?

Teammanager

Ben jij iemand die dagelijks leiding kan geven aan een team van zo'n 20 klantadviseurs en kan samenwerken met de andere teammanagers om de dagelijks operationele zaken te regelen? Lees dan snel verder!

Klantadviseur WFT

Alphen aan den Rijn | MBO/HBO | 24 tot 40 uur

Zoek jij naar een kans om je (verder) te ontwikkelen binnen de financiële dienstverlening als klantadviseur? Lees dan verder, want wij zoeken nieuw talent voor ons eigen team in Alphen a/d Rijn!

Klantenservice medewerker

Alphen aan den Rijn | MBO/HBO | 24 tot 40 uur

Krijg jij energie van mensen helpen? Ben jij leergierig en snel in staat om kennis tot je te nemen en eigen te maken? Denk jij graag mee met de groei van de organisatie? Lees dan verder!

Leg jij complexe casussen met gemak in begrijpelijke taal uit aan een klant? Draag jij graag met zorg bij aan de best passende oplossing voor de persoonlijke situatie van jouw klant? Lees dan verder!

"Wij werken met de leukste collega's, voor de mooiste klanten en aan heel veel verschillende projecten."

M+ is continu in ontwikkeling.

Functie:wft klantadviseur
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met M+ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Klantadviseur WFT M+ 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures