Vacature Algemeen Logistiek-/ Loodsmedewerker

Algemeen Logistiek-/ Loodsmedewerker in Boskoop

Algemeen logistiek-/ loodsmedewerker

Griffioen Wassenaar


Stefan Verbunt

Algemeen logistiek-/ loodsmedewerker

Griffioen Wassenaar

Boskoop

20-40 uur

- ervaring niet vereist

Werkzaamheden:

Hoe ziet je dag eruit. In de ochtend verneem je van de planner de werkzaamheden van die dag. De ene keer bouw je deensekarren op, de andere keer maak je met de veegmachine de loods weer helemaal netjes. Je assisteert bij drukte met het uithalen van de karren bij de transportbanden, en laadt wat vasteplanten in veenmanskisten op deensekarren. Omdat wij een seizoensbedrijf zijn, zul je in de maart t/m mei meer uren maken dan in de overige maanden.

Wij vragen:

Vooropleiding is voor ons niet zo belangrijk, maar wel dat je gemotiveerd en enthousiast bent en zelfstandig kunt werken. Het betreft voornamelijk lichamelijk werk, dus een goede conditie is zeker van belang. Omdat een deel van de werkzaamheden het opbouwen van deensekarren betreft, is een lengte van minimaal 1.70 m vereist. Voor een goede communicatie in het logistieke proces is beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Wij bieden:

Wij bieden jou een groene en gezellige werkomgeving, een betrokken team collega's, ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen, en daarbij een goed salaris. We bieden deze baan in eerste instantie aan als seizoenswerk, maar bij bewezen geschiktheid kan deze worden omgezet in een vast contract.Functie:algemeen logistiek-/ loodsmedewerker
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Algemeen Logistiek-/ Loodsmedewerker Boskoop Werkt 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures