Vacature Vrachtwagenchauffeur PARTTIME

Vrachtwagenchauffeur PARTTIME in Waddinxveen

Wil jij als vrachtwagenchauffeur graag overdag of juist in de nacht werken? 1 dag aan de slag of toch liever 2? Of 3? Een goed salaris, overuren wekelijks betaald en werken bij een van de leukste transportbedrijven van Nederland? Lees dan snel verder en solliciteer op deze baan in Waddinxveen.

Wat bieden wij jou
 • Goed salaris in schaal D van cao BGV
 • Detacheringscontract vanaf dag 1
 • Veel mogelijk qua aantal dagen en uren
 • Locatie is goed bereikbaar, reiskosten vergoed!
 • Goede werksfeer en werk/privé balans
 • Pensioenopbouw, reiskosten en vakantiegeld
Wie ben jij
 • Jij bent in bezit van een geldig rijbewijs CE, aangevuld met een bestuurderskaart en Code 95;
 • jij bent op zoek naar een baan voor de lange termijn;
 • jij bent van de maandag, woensdag en vrijdag minimaal 1 dag beschikbaar! Kun je er meer? Helemaal super. Wil je er maar 1? Ook helemaal goed!
 • jij beheerst de Nederlandse taal goed.
Wat ga je doen

Je gaat vanuit Waddinxveen onderweg naar je klanten. Jouw vrachtwagen is geladen met voor het grootste gedeelte pallets, je lost dan ook met een EPT bij de klant. Over jouw wagen gesproken; dit bedrijf heeft fijne, goed onderhouden vrachtwagens waar jij gebruik van kunt maken als vrachtwagenchauffeur. Modern en goed onderhouden is iets waar dit bedrijf trots op is.
Je rijdt naar distributiecentra en groothandels, heel relaxt werken dus.
Jij kan hier al aan de slag als jij maandag, woensdag of vrijdag beschikbaar bent. Wil jij graag 1 dag werken, of liever meer? Alles is bespreekbaar, als je maar 1 van die drie dagen kunt.

Je krijgt een goed inwerktraject met mentorchauffeur, zodat jij daarna met een goed gevoel zelf de weg op kan. Er zijn hier verschillende mogelijkheden qua tijden. Je kunt zowel in de nacht als overdag werken. Hierin horen we graag wat jouw mogelijkheden en wensen zijn zodat we kunnen kijken of er een leuke match te maken is!

Waar ga je werken

Deze werkgever is innovatief, modern en heeft een prettige, open werksfeer. Je komt in een fijn team, waarbij gekeken wordt naar jou als persoon en vrachtwagenchauffeur. Je voelt hier dat je welkom bent, en dat er energie in je wordt gestoken. Wel zo fijn, want die energie geef jij als nieuwe collega natuurlijk terug.

Jij start als vrachtwagenchauffeur via Tempo Team Transport. Dat betekent dat je een detacheringscontract met vaste uren krijgt, vanaf dag 1. Elke week een salaris dat klopt. Ook wordt er samen met jou gekeken wat jouw wensen en ambities zijn, en waar jij helemaal op je plekje zit. En dan krijg je ook nog eens jaarlijks nascholing voor je Code 95, en zijn er natuurlijk nog tal van andere opties bespreekbaar qua opleidingen. Jij krijgt 3 enthousiaste contactpersonen bij wie je terecht kunt met al je vragen, maar ook gewoon voor een kletspraatje of informatie. Wij kijken ernaar uit jou als vrachtwagenchauffeur in ons team te mogen verwelkomen.

Sollicitatie

Lijkt deze afwisselende functie als vrachtwagenchauffeur jou helemaal het einde? Solliciteer dan nu! Vergeet je CV en motivatie niet toe te voegen! Heb je nog vragen? Mail, bel of app me dan gerust even!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Vrachtwagenchauffeur parttime, Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:14-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via sheryna.siliakus@tempo-team.nl of 06-83140151. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Vrachtwagenchauffeur PARTTIME Tempo-Team 14-09-2023

Bekijk ook andere vacatures