Vacature Baliemedewerker bij de RDW

Baliemedewerker bij de RDW in Waddinxveen

Functieomschrijving

Zoek jij een fulltime job? Met veel klantcontact en afwisseling qua werklocaties? Lees dan snel verder, want misschien is dit dan wel jouw volgende baan bij de RDW!

Wat bieden wij jou
 • Bruto uurloon tussen € 16,56 en € 17,55
 • Opdracht voor half jaar met kans op verlenging!
 • Groei! Gratis toegang tot honderden cursussen
 • Fulltime salaris, maar 4 dagen werken! (9x4)
 • Jij werkt op locatie Waddinxveen en Zwijndrecht
 • Iedere dinsdag vrij!
Wie ben jij

Jij bent communicatief sterk en vlot in de omgang. Je bent een aanpakker en van klantcontact krijg je energie! Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in een team goed functioneren. Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je hebt minimaal een MBO-3 opleiding afgerond
 • Je hebt een flexibele houding en kunt snel schakelen tussen werkzaamheden!
 • Je wil 4 x 9 uur werken en bent iedere dinsdag vrij
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer (auto of motor ) .
 • Je komt op verschillende locaties te werken: Waddinxveen (3 dagen) en Zwijndrecht (1 dag)
Wat ga je doen

Als baliemedewerker komen de klanten bij je aan de balie. Jij bent dus hét visitekaartje voor keuringslocaties van de RDW! Hier draag jij zorg over de intake en geeft antwoord op de verschillende vragen die de klant heeft. Ook stel je een dossier samen voor de technisch medewerker en verzorgt de financiële afhandeling. Hierna gaat de klant zich naar de keuringshal waar jouw technisch collega het voertuig verder beoordeelt.

Je hoofdtaak zal de balie zijn. Naast het directe contact met je klanten, werk je uiteraard nauw samen met je collega’s op de administratie en je technische collega’s.

Waar ga je werken

De RDW ken je misschien wel van de nummerborden, maar zij doet daarnaast nog veel meer!

De ontwikkelingen in mobiliteit gaan namelijk steeds sneller. Van een RDW’er wordt verwacht dat je vooruitdenkt en anticipeert op de ontwikkelingen. Zeker in deze tijd, met nieuwe uitdagingen en nieuwe vraagstukken.

De afdeling Beoordeling van de Divisie Toezicht en Beoordeling is de deskundige en

verantwoordelijke op het gebied van identificatie, goedkeuring en toelating van individuele voertuigen. Hieronder valt ook de uitvoering van technische controles van bepaalde voertuigen, zoals bussen en het vervoer van gevaarlijke stoffen en levende dieren. Daarnaast ondersteunt de afdeling externe partners bij technische controles langs de weg. Vanuit onze 3 clusters met daarin 16 keuringsstations, bij klanten aan huis en elders bedienen we samen heel Nederland.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:baliemedewerker bankbedrijf
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:17 – 17
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via zoetermeer@tempo-team.nl of 079 -3515951. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Baliemedewerker bij de RDW Tempo-Team 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures