Vacature Beheerder

Beheerder in Waddinxveen

Sluit menu en ga verder naar main content

Beheerder Realistisch Oefencentrum Brandweer

In het kort

Regio home Hollands Midden

Plaats Waddinxveen

Reageer voor 09-02-2024

Opleidingsniveau HBO

Aantal uur 36 uur

Dienstverband Fulltime

Open

Voor ons Realistisch Oefencentrum Brandweer (ROB)

Als beheerder speel je een cruciale rol in het reilen en zeilen van het oefencentrum. Wanneer je start zul je voornamelijk bezig zijn met het ontwikkelen en opstellen van plannen om procedures, processen en rapportages te optimaliseren. Hierdoor kun je het oefencentrum effectief en efficiënt beheren. Daarnaast zal ook het structureel en toekomstbestendig van het onderhoud een belangrijke rol spelen.

Bij het oefencentrum worden jaarlijks veel oefeningen voor zowel de kazernes van de VHRM als voor externe brandweerkorpsen georganiseerd. Als beheerder zorg je ervoor dat alles bij het oefencentrum tot in het kleinste detail georganiseerd is. Je werkt klantgericht en klantvriendelijk. Je zorgt dat mensen zich welkom voelen en dat het ROB bijdraagt aan een veilige leer- en werkomgeving. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met andere collega's, van bijvoorbeeld de afdeling Vakbekwaamheid.

De afdeling Beheer en Onderhoud is verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van brandweermaterieel en- materialen. Zo houden we de samenleving veilig. Met circa 30 collega's zorgen we ervoor dat alle benodigde spullen en faciliteiten 24/7 inzetbaar zijn voor de operationele dienst. Het beheren van het Realistisch Oefencentrum Brandweer (ROB) valt ook onder de verantwoordelijkheid van de afdeling.


Lees alle informatie over deze toffe functie na op: www.vrhm.nl

Ben je enthousiast en spreekt de functie je aan? Laat het ons weten. Je kunt reageren tot en met 9 februari 2024 door je motivatiebrief en CV in te sturen.

Functie:beheerder
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Brandweer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Beheerder Brandweer 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures