Vacature IT Consultant Notariaat

IT Consultant Notariaat in Reeuwijk

IT Consultant Notariaat

 • Reeuwijk

 • 40 uur

Consultant bij de leukste softwareclub voor de jurist

Over ons

NEXTlegal is al meer dan 20 jaar dé aanbieder van software voor de advocaat, notaris en bedrijfsjurist. Dagelijks bedienen we meer dan 500 advocaten- en notariskantoren. Om de kantoren zo optimaal mogelijk te kunnen blijven bedienen, zijn wij op zoek naar een IT Consultant die de afdeling notariaat komt versterken.

Wat NEXTlegal zo uniek maakt is dat onze mensen de taal van de advocaat en notaris spreken. Dankzij onze ervaring uit de praktijk weten wij precies waar zij dagelijks mee bezig zijn. Een IT Consultant met ervaring in het notariaat zou daarom de perfecte match zijn. Uiteraard ben je zonder ervaring in het notariaat ook van harte welkom. Dankzij ons opleidingstraject stomen wij jou klaar tot een volwaardig sparringpartner.

Hoe ziet een opleidingstraject eruit?

Het opleidingstraject bestaat uit 3 onderdelen. Zodra je deze alle 3 hebt afgerond, ben jij helemaal klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan.

 1. Een cursus in een van je eerste weken bij ons, waarbij je de basics van het notariaat leert.
 2. Een instroom module van SOMN - Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat - waarbij je in 7 weken de basis van een Notarieel Medewerker leert.
 3. Een buddy systeem waarbij je nauw samenwerkt met een vaste buddy die jou helpt met je dagdagelijkse werkzaamheden, en die om de twee weken intervisie momenten met je inplant, waarbij ze jou aan de hand van klantcasussen kunnen laten zien wat het notariaat inhoudt.

Wat ga je doen?

Als IT Consultant help je onze klanten om met behulp van onze software en kennis slimmer te werken. De ene dag geef je daarvoor een training bij een klant, de andere dag ben je op kantoor om met je collega's na te denken over nieuwe functionaliteiten van onze software, of je treft de voorbereidingen voor de implementatie van een nieuwe klant.

Je bouwt een hechte band op met je klanten. Je fungeert als vraagbaak en bent specialist op het gebied van onze software. Je staat onze klanten te woord als ze bellen om te sparren over hoe ze iets het beste aan kunnen pakken. Je krijgt bij ons een grote mate van vrijheid die je de kans geeft om de functie zelf vorm te geven.

Wat bieden wij in ruil voor jouw inzet?

 • Een salaris tussen de €3200 - €4000 afhankelijk van je ervaring;
 • Een laptop, leaseauto en telefoon van de zaak;
 • 27 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Mogelijkheid om ook thuis te werken;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Opleidingen om je (inhoudelijke) kennis te vergroten;
 • Een informele organisatie waarin jouw ideeën oprecht gewaardeerd worden;
 • Dagelijks een gezellige lunch met je collega's.

Wat verwachten wij van een IT Consultant?

 • Je bent behulpzaam en servicegericht;
 • Je houdt ervan om complexe vraagstukken op te lossen met je collega's;
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent niet bang om tegengas te geven als dat nodig is;
 • Je hebt een gedegen kennis van Microsoft Office.

Aan de slag als IT Consultant?Functie:it consultant notariaat
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lexxyn Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. IT Consultant Notariaat Lexxyn Groep 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures