Vacature Systeembeheerder

Systeembeheerder in Alphen aan den Rijn

Systeembeheerder

Support

-

Alphen aan den Rijn, Nederland

Over PFM

People Flow Management. Dat is waar PFM Intelligence Group voor staat. Met meer dan 35.000 installaties en bijna 40 jaar aan ervaring, zetten wij bezoekersstromen en gedrag om in bruikbare data voor locaties in meer dan 35 landen. Als marktleider in Nederland en Engeland, zijn wij trots op onze klantenkring die bestaat uit grote internationale spelers in de vastgoed- en retailmarkt, waaronder vele grote retailmerken, stations, lokale overheden en beheerders van commercieel vastgoed. Wij bieden brede inzichten en rapportages aan onze klanten en zijn de leverancier van de communicatieapparatuur voor bekende fastfoodketens. Onze praatpalen, headsets en meetsystemen, samen met aanvullende hardware, zorgen voor een efficiënte en soepele drive-thru business.

Over de functie

Wij zoeken een ervaren Systeembeheerder met passie voor ICT en een internationale mindset!

Ben jij die ervaren systeembeheerder welke op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Met 3 kantoren, 80 werkplekken en de groei ambitie in Europa zijn er voldoende uitdagingen welke bij IT terechtkomen. Daarnaast hebben we bij een deel ons klantenbestand IT netwerken uitgerold en en beheer. Naast ons eigen server park maken we ook gebruik van Azure en AWS. Voel jij je thuis in een Microsoft omgeving en weet je van aanpakken dan zijn er voldoende projecten bij PFM waarmee jij uit de voeten kan.

Als systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden, beheren en optimaliseren van onze IT-infrastructuur en applicatie. Je werkt nauw samen met onze IT-afdeling en externe leveranciers om onze systemen efficiënt en veilig te houden.

Wat verwachten we van jou:

• Minimaal 5 jaar werkervaring als systeembeheerder
• Minimaal 38 uur per week beschikbaar
• Uitgebreide kennis van Windows Server, Azure AD, WAN infrastructuur
• Ervaring met het werken in een grote, complexe IT-omgeving
• Goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel in spreken als schrijven
• CCNA/Microsoft Azure Associate certificering is een pré.

Wat bieden wij:

Als Systeembeheerder bij PFM Intelligence Group zal je worden uitgedaagd om onze IT-infrastructuur continu te verbeteren. Dit maakt dat ons werk nooit saai wordt en altijd uitdagend is.

• Een uitdagende en afwisselende functie
• Een fijne, informele werkomgeving met een open cultuur en leuke collega's
• Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring
• 8% vakantiegeld
• Laptop en mobiele telefoon
• 25 vakantiedagen bij een fulltime (38 uur) aanstelling
• Goede pensioenregeling
• Tussen de bedrijven door worden er gezellige activiteiten met elkaar gedaan, zoals team-uitjes, lunchen, vrijdagmiddagborrels of we spelen een potje pool /darts

Van heat mapping tot genderanalyse: bij PFM brengen we onze moderne technologie naar jouw locatie. Met onze experience centre op wielen!

Van heat mapping tot genderanalyse: bij PFM brengen we onze moderne technologie naar jouw locatie.

Functie:systeembeheerder
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PFM Intelligence Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Systeembeheerder PFM Intelligence Group 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures