Vacature Betrokken en Creatief Persoon

Betrokken en Creatief Persoon in Waddinxveen


Festool Nederland
Festool is al ruim 90 jaar een toonaangevende Duitse fabrikant van kwalitatief hoogwaardig professioneel elektrisch gereedschap. Vanuit de vestiging in Waddinxveen werken meer dan 45 werknemers ter ondersteuning van Nederlandse dealers en klanten. Het maken van het beste gereedschap voor de professional. Dit is het vakmanschap van FESTOOL. Niets meer. Niets minder. FESTOOL helpt gepassioneerde vaklieden hun ambitieuze doelen zo efficiënt, effectief en succesvol mogelijk te behalen! Wij willen professionals trots maken op hun geleverde werk.

Wat we aanbieden

Mensen staan centraal bij elk succes en onze medewerkers maken het verschil. Dit is voor ons als familiebedrijf vanzelfsprekend. Alleen bekwame en gemotiveerde medewerkers gaan graag naar hun werk, hebben een passie voor hun werk, spelen dagelijks een actieve rol en zetten zich volledig in voor het bedrijf en dus voor onze klanten


Bij Festool NL streven we naar een goed evenwicht tussen werk en privé voor onze medewerkers. U kunt profiteren van onze bedrijfsvoordelen.

37 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis)
Goede Pensioenregeling Informele werksfeer
Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (bonus, vakantiedagen)
Uitdagende functies met uitstekende salarissen

Als je een betrokken en creatief persoon bent met teamgeest en passie voor je werk, zijn we het juiste bedrijf voor jou!

Momenteel hebben wij een openstaande vacature:

Hoe je kan solliciteren

Ben jij het talent dat wil werken voor deze dynamische onderneming?
Neem dan contact op met :
Festool Nederland B.V.

2740 AA Waddinxveen

Telefoon:Functie:creatief persoon
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Festool Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Betrokken en Creatief Persoon Festool Nederland 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures