Vacature Creatieveling

Creatieveling in Boskoop

Creatieveling gezocht

6 dec

Voor de Communicatie commissie zijn we op zoek naar een creatieveling! Heb jij een opleiding gedaan in de richting van Grafisch Ontwerpen? Heb je ervaring met programma's als Canva? Vind je ook dat de posters van AV'47 een update kunnen gebruiken? Én lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen aan de Communicatie commissie van AV'47? Dan zijn we op zoek naar jou! Aanmelden kan via .

7 december: Dag van de vrijwilliger

6 dec

Op 7 december is het de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Deze gelegenheid grijpen we aan om onze vele vrijwilligers te bedanken voor hun toewijding en inzet in 2023! Als bedankje kun je nu een digitale decemberkalender vol met leuke kleine cadeautjes aanvragen via NLvoorelkaar: Decemberkalender 2023 - NLvoorelkaar. VRIJWILLIGERS, BEDANKT!

Buikloop 2023

6 dec

Op vrijdagmiddag 29 december om 13.30u zal de tweede editie van de Buikloop plaatsvinden! Een trailloop voor zowel leden als introduces. Het parcours is circa 7,5 km en kan indien gewenst twee keer gelopen worden. Na afloop wordt de buik getraind met onder andere snert en oliebollen! Inschrijven kan via het inschrijfblad in de kantine of bij een van de organisatoren: Hans de Ruiter, Marcel Maurits & .

Lichtjesloop Bentwoud 2023

6 dec

Op zaterdag 17 en zondag 18 februari vinden de Nederlandse indoor kampioenschappen plaats in Omnisport, Apeldoorn. Een van de grootste Nederlandse atletiekevenementen en waar ook een aantal AV'47'ers aan deel zullen nemen! Sinds dit jaar biedt de Atletiekunie een groepskorting aan van 5 tickets voor 50 euro, een kans om met veel mensen van AV'47 dit NK te bezoeken. Koop je tickets via nkindoor.nl .Functie:creatieveling
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AV '47 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Creatieveling AV ’47 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures