Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Waddinxveen

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een extra medewerker. Inzet en affiniteit met planten zijn belangrijker dan ervaring en opleiding. Het werk is veelzijdig en wisselt per seizoen. Denk hierbij aan het klaarmaken van orders, afwisselende teeltwerkzaamheden zoals oppotten, (machinaal) snoeien, sorteren en opbinden. We werken met moderne machines wat het werk aantrekkelijker en uitdagender maakt. Zo is geen dag hetzelfde.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij affiniteit heeft met de boomkwekerijsector, inzicht heeft in het werk, flexibel is, zelfstandig kan werken, maar ook in een team kan functioneren. Je gaat voor kwaliteit en je vindt voldoening in een verzorgde kwekerij. Samen met je collega's werk je aan een steeds betere kwaliteit van een duurzaam product.

Je ontvangt een aantrekkelijk salaris conform CAO Open Teelten, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, alsmede goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een enthousiast team in een informele werksfeer.

Werk je graag in de buitenlucht in het groen? Dan is dit iets voor jou!

Bezoekadres
Henegouwernesse 14
2741 LJ Waddinxveen

Postadres
Kromme Esse 6d
2741 KP Waddinxveen


Functie: medewerker Startdatum: 13-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bremmer Boomkwekerijen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:unknown
Startdatum:12-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bremmer Boomkwekerijen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Onbekend – Onbekend Bremmer Boomkwekerijen 12-02-2024

Bekijk ook andere vacatures