Vacature Docent Tuinarchitectuur

Docent Tuinarchitectuur in Boskoop

OntwerpAcademie zoekt:

Docent Tuinarchitectuur in Boskoop/ Houten

OntwerpAcademie


Docent Tuinarchitectuur in Boskoop/ Houten

OntwerpAcademie

Boskoop/ Houten

8 - 20 uur in overleg uur

- ervaring niet vereist

Werkzaamheden:

Lesgeven aan de deeltijdopleiding Tuinarchitectuur. Zowel over de theorie als de praktische toepassing ervan in de binnen- en buitenles op de leslocatie in Boskoop en/of Houten (in overleg). Het lesgeven is goed te combineren met je huidige baan, op die manier blijf je doen waar je goed in bent en verbonden aan de praktijk. De opleiding Tuinarchitectuur groeit, daarom zijn we op zoek naar versterking van het team.

Wij vragen:

- Je hebt een ontwerpopleiding bij Van Hall Larenstein, Academie van Bouwkunst, TU of een andere gelijkwaardige ontwerpopleiding afgerond; - Je hebt praktijkervaring met betrekking tot tuin- en landschapsontwerpen; - Onderwijservaring is niet noodzakelijk. Jouw brede kennis, liefde voor het vak en enthousiasme voor het groene onderwijs vinden wij belangrijker; - Met didactische begeleiding en instaptraject helpen wij je de lesstof en het lesgeven eigen te maken.

Bijzonderheden:

De OntwerpAcademie is sinds 2014 gegroeid tot een toonaangevende particuliere opleider in het groen en specialist in Tuinarchitectuur en Plantenkennis. Met verkorte beroepsopleidingen en -cursussen voor volwassenen, van starters, tot hoveniers, ontwerpers, en iedereen met professionele groenambities, dragen we bij aan een duurzame leefomgeving. Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij met jouw ontwerpkennis het verschil maken? Dan maken we graag kennis met jou!

Wij bieden:

- Plezier in het werk staat voorop! Dit bestaat uit prettige collega's, een fijne werksfeer, inhoudelijk en interessant werk en ruimte om je te ontwikkelen. - Aantal uren in overleg zodat het goed te combineren met je huidige baan/ privé. - Schoolvakanties noord/midden/zuid is er geen onderwijs. - Wij bieden je een contract als freelancer/ zzp'er of een 0-urencontract met een marktconforme vergoeding. - Toegang tot lezingen, excursies en jaarlijkse studiereis met het hele team.Functie:docent
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Docent Tuinarchitectuur Boskoop Werkt 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures