Vacature Biodivers Ontwerpen

Biodivers Ontwerpen in Hazerswoude-Dorp

Ontwerp Academie

  • STAND:
  • 323

  • Kennis, opleiding en advies , Personeel

  • https://www.ontwerpacademie.nl

Over ons

De OntwerpAcademie biedt eenjarige vakopleidingen en cursussen in Tuinarchitectuur en Plantenkennis, met ecologie als basis.

In onze klassen vind je groenprofessionals die hun plantenkennis willen verdiepen of opfrissen met actuele kennis, of willen aanvullen met tuinontwerp. Maar ook carrièreswitchers met professionele ambities zijn welkom.

Waarom kiezen voor de OntwerpAcademie: - erkende vakopleider binnen het kortlopend beroepsonderwijs;

Kom langs onze stand waar we je graag informeren over het lesaanbod en je op weg helpen in je oriëntatie om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of als opmaat naar een nieuwe carrière in het groen!

Biodivers Ontwerpen

Docent Tuin- en landschapsarchitectuur

Voor onze opleiding Tuinarchitectuur zijn wij op zoek naar een gepassioneerde docent/ontwerper. Het betreft een parttime functie, waarbij voorkeursdagen en dagdelen in overleg worden afgestemd. Naast het lesgeven zijn er mogelijkheden om andere activiteiten rondom ons lesprogramma op projectbasis aan te pakken.

Docent Plantenkennis

Binnen het kort beroepsonderwijs ontwikkelt en verzorgt de OntwerpAcademie opleidingen en cursussen die bij uitstek geschikt zijn voor (aankomend) tuin- en landschapsontwerpers. De OntwerpAcademie gelooft in kleinschalig praktisch onderwijs. Kleine groepen met aandacht voor de student in een dynamische leeromgeving waarbij verweving van theorie met de praktijk centraal staat in het onderwijs.Functie:ontwerpen
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Evenementenhal Hardenberg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Biodivers Ontwerpen Evenementenhal Hardenberg 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures