Vacature F-Gassen Monteur

F-Gassen Monteur in Alphen aan den Rijn

F-gassen monteur

Wat zijn je werkzaamheden?

Binnen de afdeling Technisch Beheer ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Als F-gassenmonteur verricht je zelfstandig onderhoud en servicewerkzaamheden aan airco's en VRF-systemen. Je plaatst ook nieuwe installaties.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste, zelfstandige monteur met een F-gassendiploma I. Je hebt je VCA-diploma behaald. Je vindt het een uitdaging om alles rondom STEK meer vorm te geven binnen de afdeling. Je bent representatief en klantgericht. In verband met het zelfstandige karakter van de functie, is een rijbewijs een vereiste.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met een goede pensioenregeling en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek
  • Een fulltime dienstverband
  • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden en de kans om je te ontwikkelen
  • Een introductieprogramma op je eerste werkdag
  • De voertaal is Nederlands
  • Gezellige borrels

Wie zijn wij?

Ponsioen Installatie Techniek B.V. bestaat al bijna 185 jaar. We zijn een echt "Alphens" installatiebedrijf waar ongeveer 60 medewerkers werken, met de disciplines Elektrotechniek, Werktuigkundige installaties, Sanitair en Service en Onderhoud Particulieren & Technisch Beheer. We zijn professioneel, informeel, collegiaal en hardwerkend. We maken het verschil door onze betrokkenheid en aandacht. Voor elkaar en voor onze opdrachtgevers, zowel in de utiliteit als in de woningbouw, daar doen we het voor.

Ben je enthousiast geworden en wil je kennismaken? Stuur je cv dan naar , t.a.v. Esther Bos (HRM). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer .


Functie:monteur f-gassen
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ponsioen Installatie Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. F-Gassen Monteur Ponsioen Installatie Techniek 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures