Vacature Finacieel administratief medewerker

Finacieel administratief medewerker in Waddinxveen

Ben je cijfermatig sterk en wil jij werken voor een groeiende organisatie? Ga fulltime aan de slag als financieel medewerker in Waddinxveen.

Over het werk

Je begint je werkdag met een kopje koffie met collega's. Samen nemen jullie de dag door en bespreken wat prioriteit heeft voor de dag. Jij gaat je bezig houden met facturaties en het debiteurenbeheer. Jouw taken bevinden zich aan het einde van alle bedrijfsprocessen, hierdoor heb je veel contact met je collega's van verschillende afdelingen. Je gaat verschillende werkzaamheden uitvoeren zoals; het verwerken van facturaties en declaraties, bewaakt betalingsachterstanden, aanmaningen verzorgen en rapportages maken. Eventuele fouten worden door jou ontdekt en zelfstandig opgelost. De organisatie is groeiende en continu in ontwikkeling, hierdoor zijn ze op zoek naar iemand die met een frisse blik kan kijken naar de huidige processen en meedenkt hoe processen nog beter kunnen. Ga jij de uitdaging aan?

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie voor langere tijd bij een groeiende organisatie
  • Gelijk op contract bij de opdrachtgever
  • Minimaal 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
  • Onderdeel van een gezellig en enthousiast team

Wat wij vragen

  • In het bezit van een mbo-diploma en relevante werkervaring voor de functie
  • Affiniteit met de zorg
  • Je kan goed overweg met Excel en andere MS Office programma's
  • Je krijgt energie van het werken met cijfers

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een organisatie die zorg gerelateerde hulpmiddelen levert. In een korte tijd zijn ze gegroeid tot één van de markleiders in de branche. Het is een informeel bedrijf. Medewerkers ervaren een open cultuur waarin medewerkers oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, om het kwartaal is er een bedrijfsborrel. Ieder jaar organiseren ze een barbecue en gaan met alle medewerkers en aanhang naar de Efteling.Functie:Financieel administratief medewerker
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Gouda via gouda@luba.nl of 0182 599866. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/financieel/financieel-administratief-medewerker-in-waddinxveen.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Finacieel administratief medewerker Luba Uitzendbureau Gouda 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures