Vacature Full Stack Developer

Full Stack Developer in Reeuwijk

Full stack developer

  • Reeuwijk

  • 40 uur

Full stack developer bij de leukste softwareclub voor de jurist

Wie zijn wij?

Bij NEXTlegal proberen wij elke dag het werkende leven van de advocaat, notaris of bedrijfsjurist aangenamer te maken. Dit doen we door hen een vitaal digitaal kloppend hart te bieden , en dat al 20 jaar en voor zo'n 500 kantoren.

Om onze kantoren zo optimaal mogelijk te kunnen blijven helpen, zijn wij op zoek naar helden om onze ontwikkelafdeling verder te versterken. Wij zijn op dit moment op zoek naar een full stack developer. Oftewel een allround programmeur met brede kennis die zowel de backend als de front-end aan kan pakken.

Wat ga je doen?

Met jouw slimme en gave oplossingen maak je het werkende leven van onze klanten leuker en aangenamer. Samen met een viertal collega-developers vanuit ons kantoor in Reeuwijk uiteraard.

As we speak zijn we hard bezig met onze 'next generation' software: NEXTmatters NG/NEXTassyst NG. Deze nieuwe grote upgrade van ons softwarepakket bevat serieuze verbeteringen en mooie toevoegingen. Onder andere op het vlak van digitaal samenwerken, Microsoft Office integraties en digitaal ondertekenen . Een nieuwe stap waar met man en macht aan gewerkt wordt. Jouw talent om bij te dragen aan de beste start van deze upgrade is heel welkom!

Je krijgt de ruimte om benodigde vaardigheden en technieken eigen te maken. Continu blijven leren vinden wij erg belangrijk. Jij ook? Alleen dan kan je namelijk echt verder bouwen aan ons digitaal hart.

Wie ben jij?

  • Hebt ervaring met Javascript, Java en CSS die zelfstandig keuzes kan maken;
  • Hebt ervaring met Servoy en SQL Server;
  • Neemt initiatief en durft je mening te geven;
  • Hebt ervaring met het agile gedachtegoed en vindt het leuk om dit over te blijven brengen op het team.

Wat bieden wij in ruil voor jouw harde werken?

Wij staan bekend als de eigenzinnige en soms eigenwijze softwareleverancier voor de jurist. Advocaten en notarissen kiezen voor ons, omdat we anders zijn. Dit is terug te vinden in onze manier van denken en eigenlijk zijn we daar best een beetje trots op.

Wij maken fouten, gelukkig wel, daar zijn we mensen voor. Fouten maken moet. Door die fouten worden we juist iedere dag een beetje beter, slimmer en leuker. Of zoals Albert Einstein ooit zei: "Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." Je hebt bij ons een grote mate van vrijheid die je de kans geeft om verder te groeien.

Klinkt goed?

Je begint met solliciteren door op die mooie knop hieronder te klikken.

Functie:full stack developer
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lexxyn Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Full Stack Developer Lexxyn Groep 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures