Vacature HBO Verpleegkundige Ouderen (Wijkzorg)

HBO Verpleegkundige Ouderen (Wijkzorg) in Bloemendaal

HBO Verpleegkundige ouderen (wijkzorg) - 24 - 36 uur - Bloemendaal - Overveen

HBO

parttime/fulltime

Bloemendaal en Overveen

Ben jij die gedreven HBO-Verpleegkundige Ouderen , die graag een brug slaat tussen het sociaal en medisch domein van de kwetsbare ouderen. Geloof je in de Sociale Benadering van kwetsbare ouderen en sta je open voor het ontwikkelen van een nieuwe kijk op het begeleiden en ondersteunen van mensen met een haperend brein en hun systeem, dan ben jij degene die wij zoeken.
Zorgbalans biedt je een dynamische en veelzijdige baan met veel regelautonomie binnen een klein en gedreven team.

Ruimte om te leren staat hoog op de agenda bij Zorgbalans. Wij zoeken een HBO-Verpleegkundige Ouderen , die de uitdaging aan wil gaan om zich verder te ontwikkelen.

Heb jij het profiel en de opleiding die wij zoeken?

 • Een afgeronde HBO-V opleiding bij voorkeur aangevuld met een Post HBO opleiding Casemanagement Dementie of bent bereid deze opleiding te volgen
 • BIG-geregistreerd
 • Je hebt kennis van en ervaring met complexe zorgproblematiek
 • Je hebt affiniteit met mensen die bekend zijn met een haperend brein
 • Je bent een teamspeler en netwerker maar kunt ook prima zelfstandig werken
 • Je hebt passie voor je vak, bent communicatief sterk, je houdt van aanpakken en bent creatief in het oplossen van problemen
 • Je denkt in mogelijkheden en gaat uit van de talenten van mensen
 • Je bent een klein beetje eigenwijs en houdt er van de dingen net iets anders te doen dan gebruikelijk
 • Je bent beschikbaar voor 24-36 uur per week

Wat is ons aanbod?

Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons als HBO Verpleegkundige Ouderen maximaal € 4.786,82 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband (FWG 55 conform CAO VVT).


Tevens ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslagen bij avond, weekend en nachtdiensten, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Kom je bij Zorgbalans werken dan kies je voor een organisatie die volop in beweging is. Ons gewaagde doel is om toonaangevend te zijn als het gaat om oplossingen voor de exploderende zorgvraag. Om dit te bereiken investeren we in technologie, maar ook in het talent van onze medewerkers. Hoe? Door naar hen te luisteren en ze te bieden wat ze nodig hebben om hun vak optimaal te kunnen uitoefenen.

Daarnaast biedt Zorgbalans een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • De intentie tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Volop mogelijkheden om te leren, je te ontwikkelen en een studiekostenregeling.
 • Draag je succesvol een nieuwe collega in de directe zorg aan dan ontvang je een aanbrengpremie van €500,- bruto.
 • Diverse regelingen zoals het fietsplan, een vitaliteits- of loopbaancoach.
 • UIT & THUIS; een voordeelpas waarmee je hoge kortingen krijgt op het gebied van cultuur, ontspanning en vrije tijd.
 • Zorgbalans hecht grote waarde aan het welzijn van de eigen medewerkers. We bieden bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van vitaliteit (o.a. gratis sportlessen) en financiën (budgetcoach).

Interesse in deze baan als HBO Verpleegkundige Ouderen (wijkzorg)?

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Nelda Steffens, wijkverpleegkundige/verpleegkundige ouderen, tel. .

Waar kom je te werken?

Zorgbalans is een grote ouderenzorgorganisatie en een van de grootste werkgevers in regio Kennemerland en Zuid Holland Noord. Met 3500 professionele medewerkers en 900 vrijwilligers ondersteunen wij mensen met een zorgbehoefte om zo lang mogelijk op een eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven. Wij bieden tijdelijke en langdurige verpleging, revalidatiezorg, behandeling en begeleiding bij dementie. Wij geven onze zorg zowel bij mensen thuis als in onze woonzorglocaties en ontmoetingscentra. Van Heemskerk, IJmuiden, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort tot in Hillegom.

Contact

Wil je met een medewerker van Werving & Selectie bespreken wat voor jou een passende (zorg)vacature is? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer .

Neem dan contact met ons op.Functie:hbo verpleegkundig ouderen wijkzorg
Startdatum:26-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgbalans via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. HBO Verpleegkundige Ouderen (Wijkzorg) Zorgbalans 26-01-2024

Bekijk ook andere vacatures