Vacature Nanny/Pedagogisch Begeleider

Nanny/Pedagogisch Begeleider in Bloemendaal

Grote Zus zoekt een nanny/pedagogisch begeleider voor een warm gezin in Bloemendaal

Dit gezin wonend in Bloemendaal zoekt per 1 februari 2024 of zo spoedig mogelijk erna voor 31 uur (verdeeld over 3 dagen van 8:30-17:30/17:45 uur) in de week op maandag, dinsdag en donderdag een zorgzame nanny voor twee meisjes van 5 en 3 jaar en later ook voor een tweeling (jongen en meisje) van dan 5 maanden. Er is ook een mogelijkheid om 20,5 uur per week te werken verdeeld over 2 dagen.

Het meisje van 5 jaar is lief en speelt graag fantasie spel. Het meisje van 3 jaar is pienter en houdt van uitdaging. Zij kunnen lief samen spelen en zich beiden goed vermaken. De kinderen houden van knutselen en spelletjes doen. De baby's zijn op het moment nog heel klein, het gaat goed met hen, het zijn ontspannen baby's.

De ouders zijn op zoek naar een samenwerking met een liefdevolle, empathische en enthousiaste nanny die zich pro actief opstelt. Ervaring met een groot gezin en ervaring met een (jonge) tweeling is een pre. Enthousiasme en motivatie is het allerbelangrijkst. Je ziet het als een uitdaging om het gezin te ontzorgen. Je bouwt graag aan een vertrouwensrelatie en je wordt als een belangrijk onderdeel van het gezin gezien. Je brengt en haalt het meisje van 5 jaar samen met de andere kinderen naar en van school.

Overige functie-eisen:

 • je bent een energiek en een liefdevol persoon.
 • je spreekt goed Nederlands.
 • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
 • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
 • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto maandvergoeding.
 • je bent flexibel.
 • je stelt je proactief op.
 • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
 • je bent woonachtig in Haarlem, Bloemendaal of randgemeenten.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO bij baby's en kinderen (of je bent bereidt deze op een snelle manier te behalen). Klik op deze link voor de diplomalijst https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp

Herken je jezelf in dit profiel? Check voor meer informatie onze website www.grote-zus.com of bel ons op! Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature!

Functie:nanny pedagogisch begeleider
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:21 – 21

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Grote Zus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Nanny/Pedagogisch Begeleider Grote Zus 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures