Vacature Hovenier

Hovenier in Boskoop

Telefoon

E-mail


Sluit je aan bij ons gepassioneerde team van luxueuze tuinmakers. Van high-end dakterras tot villatuin, niets is te gek voor onze vakbekwame medewerkers. Wij zijn de experts in het creëren van exclusieve tuinen, zowel nationaal als op internationaal niveau. Wij bieden gevarieerd en uitdagend werk in Top-of-the-range projecten en daar wordt je ook voor betaald. Meteen een vast contract is zeker bespreekbaar.

Bij ons werk je met professioneel gereedschap en de nieuwste machines in een aangename werksfeer. In onze nieuwe bedrijfslocatie in Boskoop is er tijd voor gezellige ontspanning in de luxe bar. Een aantal keer per jaar gaan we er op uit om met elkaar bijzondere herinneringen te maken.

Solliciteer vandaag nog en laat je talent bloeien bij Garden Vision!

Wij zijn een erkend leerbedrijf van SBB en bieden ook uitdagende stageplaatsen.


Zev Hovenier

"Het werk bij Garden Vision is echt uitdagend! Door de ervaren leidinggevende en voormannen leer je het vak als hovenier als een echte vakman. Door de sfeer bij ons ga ik met veel plezier naar het werk!

"

Dat ik elke dag mag werken aan de meest exclusieve tuinen maakt me blij en trots. Maatwerk is bij ons de standaard waardoor elke dag weer een uitdaging is. Het eindresultaat moet de verwachting van de klant overstijgen pas dan geeft het mij een voldaan gevoel. "Ik ga geen uitdaging uit de weg om het allerbeste resultaat te behalen, dit doe ik met volle passie voor het vak.

"

Robin hovenier

" Werken bij Garden Vision is werken op hoog niveau. Ik werk hier pas een jaar en ik leer iedere dag weer opnieuw zoveel bij. Je maakt exclusieve tuinen en niks is te gek. Er word goed samen gewerkt, maar ook zelfstandig. Je wordt opgeleid tot een echte hovenier. Ik kan met trots zeggen dat ik bij Garden Vision werk.

"

Hovenier

Niks is te gek bij ons. Toen ik net begon keek ik me ogen uit naar de bizarre projecten die Garden Vision maakt. Niks is te gek en alles is mogelijk. Daarom vind ik het superleuk om hier te werken. Samen met een geweldig team zulke mooie projecten maken!

Gianni
Hovenier


Wil jij van droomtuinen werkelijkheid maken bij de meest exclusieve villa's dan kun jij bij Garden Vision naar een hoger niveau!

Wij vragen:

- Een allrounder die geen uitdaging uit de weg gaat.

- Een flexibele instelling met praktijkervaring en rijbewijs

Wij bieden:

- Een afwisselende functie waarin je met elkaar echt exclusieve projecten neer kunt zetten!

- Een jong team met leuke collega's.

- Ontwikkelingsmogelijkheden zoals vervolgopleidingen aanhangwagenrijbewijs halen, cursussen.

- Een goed salaris

Voor serieuze interesse kun je mailen naar: . Voor vragen over de vacatures kun je bellen naar en je bent altijd welkom voor een kop koffie om sfeer te komen proeven.

Wij vragen:

- Een allrounder die geen uitdaging uit de weg gaat.

- Een flexibele instelling met praktijkervaring en rijbewijs B(E)

Wij bieden:

- Een afwisselende functie waarin je met elkaar echt exclusieve projecten neer kunt zetten!

- Een jong team met leuke collega's.

- Ontwikkelingsmogelijkheden zoals vervolgopleidingen en regelmatig bijscholing.

- Een goed salaris

Voor serieuze interesse kun je mailen naar: . Voor vragen over de vacatures kun je bellen naar en je bent altijd welkom voor een kop koffie om sfeer te komen proeven.Functie:hovenier
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Garden Vision via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Hovenier Garden Vision 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures