Vacature Medewerker

Medewerker in Alphen aan den Rijn

Date: 12 Dec 2023

Uren: 40 uur per week

Wat doe je als Sales Back Office bij Aebi Schmidt?

In een dynamische werkomgeving weet je de mensen en middelen in te zetten om onze (Nederlandse en Belgische) klanten optimaal te bedienen. Je doet dit door het verkopen van producten en diensten die passend zijn voor de klant. Je zorgt er hierbij voor dat onze klanten zich maximaal gewaardeerd voelen. Offertes die je uitwerkt sluiten perfect aan bij het gesprek dat jij (of de Accountmanager) hebt gevoerd met de klant of geven misschien nog wel een extra dimensie. In deze functie werk je, op afstand, nauw samen met de Accountmanager, waardoor het belangrijk is dat je zelfstandig en proactief bent. Orders die je verwerkt, worden uitgeleverd zoals het met de klant is afgesproken. Omdat wij totaaloplossingen leveren, een combinatie van machines, software en diensten, is het jouw uitdaging om de klant mee te nemen in de toegevoegde waarde hiervan.

Aebi Schmidt is vooruitstrevend in haar propositie. Om dit over te brengen heb jij een commerciële drive en zie je kansen. Je richt je op Life Time Value van de producten die wij leveren. Dit betekent dat je focus ligt op het maximale halen uit de producten die reeds in de markt draaien. Hierbij heb jij een grote rol. Door de installed base in beeld te hebben en samen met de Accountmanagers hier acties voor te bedenken en uit te voeren voeg jij meer en meer waarde toe richting onze klanten. Dit sluit perfect aan bij onze missie.

Wat vragen wij (must have)?

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding (bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie / Technische Bedrijfskunde)
  • Je hebt affiniteit met technische producten en je hebt commercieel inzicht en oplossend vermogen
  • Je bent communicatief sterk en weet zowel intern als extern klanten en stakeholders mee te krijgen
  • Je bent gestructureerd, stressbestendig, analytisch en hebt een aanstekelijke drive om vol energie het maximale uit het werk te halen
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed

Wat vragen wij (nice to have)?

  • Ervaring met SAP en PowerBi
  • Ervaring met de publieke markt en aanbestedingen
  • Beheersing van de Franse taal

Wat wij jou bieden - jouw perspectieven:

We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform cao Metaalbewerkingsbedrijf, (interne) opleidingsmogelijkheden, deelname aan FiscFree, teamuitjes, een actieve personeelsverenging (o.a. een beach volleybal toernooi) en vers fruit/soep/salade in de kantine.

Je komt terecht in een uitdagende functie binnen een wereldwijde organisatie, waar we onze technisch hoogwaardige producten en diensten zelf ontwikkelen en produceren. Een dynamische werkomgeving met doorgroeipotentie, individuele verantwoordelijkheid, korte communicatielijnen en een teamgerichte sfeer vormt de basis voor je persoonlijke ontwikkeling als medewerker van de Aebi Schmidt Groep. We nodigen je uit om je eigen ideeën en voorstellen te delen en zo een substantiële bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van ons bedrijf.

Je komt te werken in ons enthousiaste Sales team van 16 personen in Nederland en België met o.a. (Key) Accountmanagers, Sales Binnendienst, een Data Analist en een Tender & BID Manager.

Ben je enthousiast geworden?Solliciteer!

Stuur je motivatiebrief met cv voor 1 januari 2024 naar , t.a.v. , met vermelding van de functienaam in de onderwerpregel. Neem dan via WhatsApp of telefonisch contact met ons op via .Functie:medewerker
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aebi Schmidt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Medewerker Aebi Schmidt 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures