Vacature Samenwerking met Leveranciers

Samenwerking met Leveranciers in Boskoop

Vragen?

Samenwerking met leveranciers

GRS Retail werkt samen met een groot aantal leveranciers. Deze leveranciers worden geselecteerd op basis van assortiment, prijs en exclusiviteit.
Wanneer het contract definitief is, wordt de leverancier gekenmerkt als 'voorkeursleverancier' en worden de condities en overeenkomsten gedeeld met de GRS Retail leden. De GRS leden geven op basis van deze afspraken zelf hun orders af, de levering en facturering is decentraal.
GRS Retail werkt samen met een vaste logistieke partner 'Snel Shared Logistics'. Zij verzorgen het crossdocktraject voor GRS Retail waar alle voorkeursleveranciers op aangesloten zijn.
Met een aantal leveranciers is er al een jarenlange samenwerking, hieronder een kleine greep uit het leveranciersaanbod voor de leden van GRS Retail:


Neem bij interesse in een samenwerking met GRS Retail contact op met:

GRS Inkoop B.V.
Tel:
Mail:

  • GRS Retail B.V.
  • Rijneveld 153
    2771 XV Boskoop
  • Tel: +31 (0)172 219 200
  • E-mail:


Functie:samenwerking met leverancier
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GRS Inkoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Samenwerking met Leveranciers GRS Inkoop 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures