Vacature Medewerker Communicatie

Medewerker Communicatie in Waddinxveen

Medewerker Communicatie

Solliciteer

Welke uitdaging hebben wij voor je?

Ben jij onze nieuwe Communicatiemedewerker die onze organisatie beter zichtbaar maakt? Wil jij gave content maken die onze verschillende stakeholders informeert en inspireert? En weet jij precies welke communicatiemiddelen en -kanalen wij hiervoor nodig hebben? Dan zoeken wij jou!

Stap in de spotlight als Medewerker Communicatie bij onze woningcorporatie. In jouw rol ga jij écht het verschil maken. Jij bent namelijk een belangrijke schakel in het uitdragen van ons gekozen communicatiebeleid, het uitvoeren van PR-werkzaamheden, het creëren van verschillende interne- en externe communicatiemiddelen en het coördineren van zakelijke en feestelijke evenementen. Jij wordt de rechterhand van de Senior adviseur Communicatie en staat paraat om onze organisatie te adviseren en te inspireren op het gebied van communicatie en PR.

Wat is jouw geheim als communicatiespecialist? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal .

Wat ga je doen?

Als medewerker Communicatie word jij een belangrijke hoofdrolspeler in het bewaken van onze reputatie. Jij krijgt de kans om het communicatie- en PR-beleid te vertegenwoordigen en onze organisatie hierin mee te nemen, te overtuigen, te beïnvloeden en te inspireren. Samen met jouw drie directe collega's op de afdeling voer jij het gekozen beleid uit en zorg je ervoor dat wij uitblinken in alles wat we doen. Maakt dit jou nieuwsgierig? Hieronder vind je een overzicht van jouw werkzaamheden.

 • Jij bent samen met de Senior adviseur Communicatie het spreekwoordelijke visitekaartje van onze organisatie. Je bent medeverantwoordelijk voor de communicatie bij calamiteiten en in crisissituaties;
 • Je initieert en adviseert onze organisatie over de interne en externe communicatie- en PR bijeenkomsten (o.a. zakelijke en feestelijke evenementen) inclusief bewaking van het budget, de planning en inzet van passende middelen bij de organisatie van evenementen;
 • Je onderhoudt actief contact met derden en leveranciers en bouwt aan duurzame relaties;
 • In samenwerking met de Senior adviseur Communicatie help je bij de transitie naar een meer data-gedreven aanpak, waarbij je de kunst verstaat om data om te zetten in impactvolle resultaten;
 • Je schrijft de startnotities voor externe communicatie- en PR-bijeenkomsten;
 • Je bent verantwoordelijk voor de productie en verspreiding van verschillende interne- en externe communicatiemiddelen, zoals content op onze website, social media kanalen en voor het intranet. Ondertussen bewaak jij ook onze huis- en schrijfstijl;
 • Je bent een goede kennis- en sparringpartner voor jouw leidinggevende en directe collega's;
 • Met jouw kennis, bevlogenheid, talent en vakkennis inspireer jij jouw (directe) collega's binnen onze organisatie;
 • Je volgt actief trends en ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar jouw dagelijkse werkzaamheden .

Wie ben jij?

Bij Woonpartners Midden-Holland zijn we duidelijk. 'We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen'. En dit zoeken we ook in jou. Wij zoeken een persoon die past binnen onze organisatie en een goede aanvulling is voor het team. Een creatieveling met 'liefde voor het vak'. Je hebt geen angst om jouw ideeën uiteen te zetten. Vanuit eigen initiatief, vertrouwen en vrijheid kom jij met verrassende ideeën en kansen voor onze woningcorporatie. Je bent een fijne gespreks- en kennispartner en jij weet jouw kennis en visie op een overtuigende wijze over te brengen op jouw directe collega's . De korte interne lijntjes binnen onze organisatie zorgen ervoor dat je direct van grote waarde bent.

Om in deze functie succesvol te zijn, heb jij de nodige kennis opgedaan binnen de wereld van communicatie en PR. Daarnaast heb jij minimaal een afgeronde opleiding op hbo-niveau. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou .

Wat bieden wij jou?

Bij Woonpartners Midden-Holland liggen vele mooie projecten en uitdagingen op jou te wachten. Je komt terecht in een wereld die nooit stilstaat en waar voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zijn. Een fijn en hardwerkend team staat te popelen om met jou aan de slag te gaan.

Ons aanbod

 • Bij 36 uur een bruto maandsalaris tussen de € 3.407,- en € 4.196,- (schaal H CAO Woondiensten);
 • Een jaarcontract met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan;
 • Flexibiliteit door hybride werken;
 • Goede pensioenregeling;
 • Veel aandacht voor leren en ontwikkelen met een individueel loopbaan ontwikkelbudget;
 • Aandacht voor jouw vitaliteit;
 • Prima reiskostenvergoeding;
 • Thuiswerkplek en thuiswerkvergoeding;
 • Telefoon en laptop;
 • een actieve personeelsvereniging.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren.

Functie:medewerker communicatie
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3407 – 4196
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonpartners Midden-Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Medewerker Communicatie Woonpartners Midden-Holland 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures