Vacature Bijbaan

Bijbaan in Boskoop

Vanuit 13 vestigingen in Nederland en 4 in Portugal produceert op moderne en grote schaal voor een groot aantal tuincentra en retailketens in geheel Europa. Naast het kweken, streven wij ook naar service op het gebied van meedenken en ontzorgen van de klant. Door dit succesvol toe te passen hebben wij een zeer sterke positie weten op te bouwen in de afgelopen jaren. Zo bieden wij o.a. private label etiketten aan, verschillende stickers, manieren van verpakken en denken wij graag mee met de klant over nieuwe concepten. Elk jaar weer, zijn er weer nieuwe ideeën en worden deze met veel passie opgepakt door collega's.

De inzet, passie en gedrevenheid van onze collega's zorgt voor een unieke onderneming in haar segment. In de piekperioden werken er ruim 350 medewerkers in deze krachtige organisatie. Lijkt het jou leuk om een keer mee te kijken of bij jou past? Doe dan een open sollicitatie.

Werken bij

Denk jij dat je je thuis zal voelen binnen ons warme familiebedrijf? Past jouw kennis en expertise bij ? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie naar .

Bijbaan

Ben je 15 jaar of ouder en wil je alvast wat werkervaring opdoen? Bij kun je op zaterdag en in de schoolvakanties meewerken op een van de onze locaties. We hebben al een gezellige groep scholieren die graag hun inzet tonen. Wil jij daar graag bij horen? Kom een keer langs, schroom niet om contact met ons op te nemen!

Wij hebben o.a. locaties in Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Reeuwijk en Bleiswijk.

Stages

biedt diverse mogelijkheden voor stages en is Aequor gecertificeerd.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires op het gebied van teelt, logistiek en backoffice.

Daarnaast staan wij ook open voor andere richtingen en kunnen we in overleg altijd de opties bespreken.

Lijkt het je interessant om stage te lopen bij ons of wil je misschien een afstudeeropdracht uitvoeren bij Van der Salm Boskoop ?

Stuur dan een e-mail naar en wij komen graag met jou in contact.

wat wij organiseren

Wij zijn begonnen als klein bedrijf wat door hard werken gegroeid is naar wat het nu is. Om dat knusse en collegiale gevoel te behouden organiseren wij het hele jaar rond verschillende activiteiten waar nog lang over nagepraat wordt tijdens de koffie.

reageren

Wij bieden je een leuke uitdagende functie met verantwoordelijkheid en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris. Bovendien is er bij ons ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Heb je interesse? Neem dan contact op via .Functie:bijbaan
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gebr. van der Salm via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Bijbaan Gebr. van der Salm 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures